Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Bot of Legends - co po upadku L#?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponieważ L# się już kończy więc już muszę się przerzucić na inny program, czy bol w wersji premium, tak jak się płaci za L# ma lepsze skrypty od L# ? Czy trzeba kupić oddziele skrypty i gdzie się kupuje dla przykładu najlepszego evdaee i ile kosztuje i czy można zapłacić paysafecard :/

Opublikowano

Używam L# miało lepsze wszystko i płaciłeś jedynie to 5$. Co do BoL płacisz za te skrypty tam po 20$ za ileś tam postaci ale są one na stałe potem przypisane do twojego konta z forum. + BoL ma lepszą predykcje no i za evade płacić tam też musisz ale to takie typowo Najlepsze bo skrypterzy też swoje udostępniają masz tam opcje ,że po tydzień za free możesz testować.

Opublikowano

a na bolu trzeba kupować jakąś miesięczną subskrypcje czy tylko te paid skrypty?

tj mam na myśli czy żeby korzystać z skryptów paid musze mieć vipa?

x

Opublikowano

masz 3 rodzaje skryptów 

1.FREE - dla każdego nawet tego co nie ma subskrypcji
2.SKrypty VIP czyli musisz kupić VIPA subksrypcje by go użyć
3.PAID skrypty kupujesz tylko raz i masz na dożywocie tylko żeby ich użyć chyba musisz mieć subksrypcje tak mi sie wydaje. 

Opublikowano

3.PAID skrypty kupujesz tylko raz i masz na dożywocie tylko żeby ich użyć chyba musisz mieć subksrypcje tak mi sie wydaje. 

no to ja wlasnie o to pytam ;D

x

Opublikowano

Znajdujesz skrypt, który cię interesuje i kupujesz, autor zwykle posiada do niego własną stronę na której możesz go kupić. Z tego co pamiętam była możliwość płatności psc przez dodatkową stronkę. Evade 50$ ale 1000 razy lepsze niż to z sharpa, sac;r najlepszy skrypt do orbwalkingu, świetnie się sprawuje na każdym champie. Co do samego vipa, nie wiem jak teraz kiedyś chyba 10$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...