czerwonyznicz Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam, mam problem z pluginem Citizens. Wgrywam wszystko poprawnie. Wersje wgrywałem wszystkie i żadna nie działała Da się to jakoś naprawić, aby plugin działał ? McFun.pl Polski Serwer Lobby. Wersja: 1.8.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matx79 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Musisz wszystko zainstalować od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 @up co ty gadasz @topic, wszystkie wersje? Dostosuj plugin do wersji swojego serwera. Podaj errory z konsoli, co ci wyskakuje jak to wpisujesz (/npc)? Masz na czerwono plugin w /plugins? + Wyslij liste pluginow. ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matx79 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Mówię co mi pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwonyznicz Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Jak paliło się na zielono to po wpisaniu komendy /npc nic się nie pojawiało ;-; McFun.pl Polski Serwer Lobby. Wersja: 1.8.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.