unlucky seniq Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam. Czy te eventy na stronie lola,unranked-gold są legit,czy nie spotkam tam np.5 Diamentów? Chciałbym z drużynką pograć,a nie wiem czy jest sens. link:http://events.eune.leagueoflegends.com/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu. Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Zawsze możesz trafić na smurfa/y, różnie to bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipd15 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 A możesz spotkać nawet challengerów... Pewnie pełno ludzi wpadło na to aby sobie posmerfować ;p 50>100>150>200>250>300>350>400>450>500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creative Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Nie masz pewności, że nie spotkasz kogoś, kto wziął konto od znajomego i nie gra żeby wygrać dla niego turniej. Niestety nie ma na to rady, musisz brać pod uwagę fakt, że może coś takiego się przytrafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xOstateczny Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jest szansa, że jakiś typek weźmie sobie konto kolegi/smurfik i po prostu zagra na poziomie unrank-gold. Ja tak już kilka razy miałem. Lepiej poszukać jakichś meczy na battlefy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnluckyPanda Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 ja gram z teamkiem na tych turniejach unrank- gold. W teamku mamy 3 diaxy 5 i platki i nie zawsze wygrywamy wiec to samo mowi o sobie. Uzywam battlefly tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katatuki Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 W kazdym tym turnieju sa smurfy, goldy nie maja co probowac, juz wieksze szanse na normalnym ale jakims mniej znanym zeby chociaz te 400 zalapac. Albicoolvod->Katatuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.