PolskiGriefer Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam, Wiecie może, który polski hosting serwerów minecraft umożliwia wypłatę pieniędzy na konto bankowe czy paypal?Proszę nie pisać, że FiberHost.pl. Ten hosting już nie funkcjonuje #Edit - Czy lvlup.pro to umożliwia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipd15 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 A nie lepiej kupić vps? i np postawic sklep na swojej stronie? dajesz platnosc paypal i masz 50>100>150>200>250>300>350>400>450>500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWinex66 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Gdzieś słyszałem że nie jest to zgodne z prawem (mogę się mylić ponieważ nie pamiętam gdzie to słyszałem i nie jestem pewien), i raczej żaden hosting tego nie będzie oferował. Z tego co mi się wydaje na większości hostingów działa to tak że jak masz itemshop z hostingu to i tak i tak pieniążki lecą Ci na portfel na hostingu i średnio się da to zmienić (aczkolwiek tutaj też mogę się mylić - warto zapytać support danego hostingu ) Zawsze można stworzyć "zewnętrzny" itemshop, z którego pieniądze będą leciały na konto które podepniesz pod itemshop. Treekt to kiedyś pokazywał. Pozdrawiam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aides Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Zakup serwer na TitanAxe, następnie sklep na hostingu mine-shop. żaden hosting MC nie umożliwia wypłacania "bo jest to niezgodne z EULA" Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!) Więcej informacji: https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.