Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wiecie może, który polski hosting serwerów minecraft umożliwia wypłatę pieniędzy na konto bankowe czy paypal?
Proszę nie pisać, że FiberHost.pl. Ten hosting już nie funkcjonuje :(

#Edit - Czy lvlup.pro to umożliwia?

Opublikowano

A nie lepiej kupić vps? i np

postawic sklep na swojej stronie?

dajesz platnosc paypal i masz :)

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

Gdzieś słyszałem że nie jest to zgodne z prawem (mogę się mylić ponieważ nie pamiętam gdzie to słyszałem i nie jestem pewien), i raczej żaden hosting tego nie będzie oferował.

Z tego co mi się wydaje na większości hostingów działa to tak że jak masz itemshop z hostingu to i tak i tak pieniążki lecą Ci na portfel na hostingu i średnio się da to zmienić (aczkolwiek tutaj też mogę się mylić - warto zapytać support danego hostingu ;) )

Zawsze można stworzyć "zewnętrzny" itemshop, z którego pieniądze będą leciały na konto które podepniesz pod itemshop. Treekt to kiedyś pokazywał.

Pozdrawiam :))

Opublikowano

Zakup serwer na TitanAxe, następnie sklep na hostingu mine-shop. żaden hosting MC nie umożliwia wypłacania "bo jest to niezgodne z EULA"

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...