Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym mogę zastąpić ender crystal?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to mam plugin na gildie funny-guilds (przerobiony) który tworzy ender crystal którego ja bym nie chciał na serwerze... i tu pytanie co mogę podłożyć za ten ender crystal ... chciałem dragon egg ale nie działa.... , chciałem gąbkę ... też nie działa... 

Pomoże ktoś? :)

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

Musi działać użyj:

create-material: dragon egg

lub:

create-material: sponge

No chyba, że dalej to pewnie ktoś coś zepsuł przy przeróbce i bez kodu nie pomogę.

sygn.png

Opublikowano

Musi działać użyj:

lub:

No chyba, że dalej to pewnie ktoś coś zepsuł przy przeróbce i bez kodu nie pomogę.

Serio? XDDD zrobiłem tak i w tym problem że jak klikam w ten blok to nie pokazuje nic i nie aktywuje żadnego eventu .... :/ tzn. tak jak w przypadku ender crystal'u :P np message z rankingiem gildii itp ;D

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Opublikowano

Musi działać użyj:

lub:

Serio? XDDD zrobiłem tak i w tym problem że jak klikam w ten blok to nie pokazuje nic i nie aktywuje żadnego eventu .... :/ tzn. tak jak w przypadku ender crystal'u :P np message z rankingiem gildii itp ;D

To się mówi dokładniej co nie działa, a nie śmieje się z osoby która próbuje pomóc. Niestety informacje o gildii są wyświetlane jedynie jak jest ender crystal, https://github.com/FunnyGuilds/FunnyGuilds/blob/master/src/main/java/net/dzikoysk/funnyguilds/listener/EntityInteract.java

sygn.png

Opublikowano

Musi działać użyj:

lub:

To się mówi dokładniej co nie działa, a nie śmieje się z osoby która próbuje pomóc. Niestety informacje o gildii są wyświetlane jedynie jak jest ender crystal, https://github.com/FunnyGuilds/FunnyGuilds/blob/master/src/main/java/net/dzikoysk/funnyguilds/listener/EntityInteract.java

a np. jak bym właśnie w tej klasie zmienił ten ender crystal na coś innego to by mogło zadziałać :D? serio bardzo mi zależy na tym :/

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Opublikowano

Musi działać użyj:

lub:

a np. jak bym właśnie w tej klasie zmienił ten ender crystal na coś innego to by mogło zadziałać :D? serio bardzo mi zależy na tym :/

No jasne, że by działało. Zmień blok w kodzie po prostu.

sygn.png

Opublikowano

@Venom!

a mógłbyś przerobić mi to w jednej tej class'ie ? :D

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Opublikowano

@Venom!

a mógłbyś przerobić mi to w jednej tej class'ie ? :D

Pobierz source code w zipie, stwórz nowy, pusty projekt w Eclipse, przejdź do swojego folderu z projektami, wklej do src i do bin w folderze projektu to, co pobrałeś, wyedytuj sobie tę klasę, wykesportuj.

Oczywiście wcześniej dodaj bibliotekę Spigota. Wydaje się trudne, ale do ogarnięcia.

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...