Qmaszto Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Mialem dluga przerwe od kerbali i teraz nie zabardzo ogarniam co mialem wczesniej. Chodzi mi glownie o mod dzieki ktoremu mozna bylo np cala satelite przeniesc jak część do innego projektu rakiety czy promu. Jesli ktos wie o co chodzi to prosilbym o podanie linku czy cos. Poza tym chcialbym zapytac o fajne przydatne mody ktore umilą mi gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanTobi Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Emm... teraz to nie wymaga modu... po prostu zapisz sobie to jako... lel... jak to wytłumaczyć... po prostu zrób statek zamiast zapisywać go jako statek zapisz go jako... O_O... bosz... część statku... czyli ta nowa opcja niedawno dodana xDDD no może nie tak niedawno a potem użyj... agh nie ważne... poklikaj a znajdziesz wiem że coś takiego jest bo jak grałem jakieś 3 / 4 miesiace temu to było wstecznych apdejtów nie robią :P... chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.