parys95 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Witam, Czy istnieje w ogóle jakikolwiek kontakt z microsms.pl ponieważ zrobiłem autoryzację i coś tam się nie zgadza i chciałem poprawić swoje dane lecz ich się nie da edytować na bok nie odpisują a numer który mają podany w kontakcie nie działa, nie da się połączyć z numerem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertUnder Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Dobry numer jest ten proszę: 732 012 820 Dostępni są tylko do 18.00 Co do danych mam na inne dane konto bankowe i na inne konto na microsms i działa mi niby normalnie wypłacanie. Ale lepiej dodaj numer konta bankowego bo na paypal tylko sms wypłacają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parys95 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @RobertUnder Dlaczego podają w zakładce "Kontakt" 737-471-372 taki numer? A co z BOK? Wysłałem tam z 3 e-maile i 0 kontaktu Czy płatności paysafecard wypłacają na twoje konto psc czy normalnie na konto bankowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertUnder Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @RobertUnder Dlaczego podają w zakładce "Kontakt" 737-471-372 taki numer? A co z BOK? Wysłałem tam z 3 e-maile i 0 kontaktu Czy płatności paysafecard wypłacają na twoje konto psc czy normalnie na konto bankowe? Na moje konto bankowe. tu jest ich nowy projekt i jak dzwonisz pod ten numer z RushPay to tam siedzi ta sama osoba co w microsms https://www.rushpay.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parys95 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @RobertUnder Przecież to jest ta sama firma czym się te strony od siebie różnią? Coś jest chyba nie tak z tymi dwoma stronami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertUnder Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @RobertUnder Przecież to jest ta sama firma czym się te strony od siebie różnią? Coś jest chyba nie tak z tymi dwoma stronami Na tym rush numer telefonu jest poprawny bo parę dni temu mój kolega dzwonił bo prawie miesiąc mu psc wypłacali z microsms O co chodzi to nie wiem, ale sami staramy się znaleźć rozsądne rozwiązanie tej zagadki bo zamiast robić FiberHost dalej by dzieci znów mogły serwery mc w nawet przyzwoitej cenie do osiągów serwera robić to tworzą płatności sms... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parys95 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @RobertUnder To są założyciele fiberhost? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertUnder Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @RobertUnder To są założyciele fiberhost? Tak Fiberhost, Microsms, MicroVPS, RushPay i jakiś tam sklepów meblowych oraz pewnie jeszcze czegoś ale nie widzę obecnie nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.