Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukryte ip osoby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak zrobić by widoczność mojego ip na tsie była ukryta? Tak, żeby nikt nie mógł zobaczyć mojego ip, ma być to w permisjach tylko mnie ( pozwolenia klienta czy jakoś tak ). Nie chodzi mi o odznaczenie w randze np. admin widoczność ip.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

b_client_remoteaddress_view 

<- ta permisja odpowiada za ip, z tego co wiem to nie ukryjesz swojego ip nie mając uprawnień. Po prostu nie wchodź na niezaufane serwery lub wchodź z vpn-a. 

Opublikowano

ale nie da się inaczej jak np z pokowaniem daje moc na 9999 i kto takiej niema nie może mnie pokować, ja na swoim ts chce ukryć żeby ktoś z ranga admin nie widział mojego ip a już innych osób by mógł sprawdzić :v

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

ale nie da się inaczej jak np z pokowaniem daje moc na 9999 i kto takiej niema nie może mnie pokować, ja na swoim ts chce ukryć żeby ktoś z ranga admin nie widział mojego ip a już innych osób by mógł sprawdzić :v

Nie ma takiego czegoś jak ustalanie kto, kogo widzi ip. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...