Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora na serwer Minecraft

sztrymcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli tutaj jesteś, to prawdopodobnie jesteś zainteresowany zasponsorowaniem serwera. Ja teraz postaram się Ciebie przekonać, że jestem odpowiednią osobą, aby to dla mnie zrobić! ;)

Na początku przedstawię się, a więc mam na imię Przemysław, za kilka dni kończę 18 lat. Moim hobby jest sport, muzyka, informatyka, administracja serwerami. :)

Od dłuższego czasu pragnę stworzyć serwer z KILL4WON,typu Network, czyli wiele serwerów w jednym, przechodzenie pomiędzy nimi przez portale, główny serwer Lobby itp. Sądzę, że ten typ jest jednym z najciekawszych, bo jest to połączenie kilku serwerów w jeden, ale z zupełnie innymi pluginami itp. :-)

Wszystkie serwery byłyby dopracowane, a planujemy 4 serwery po 100 slotów (Survival, SkyBlock, FreeBuild, PvP), oraz oczywiście 500 slotowe Lobby.

Jeśli chodzi o doświadczenie, to jest ono bardzo duże. Prowadziłem wiele serwerów po 200 slotów.

OFERUJĘ :

• 30% zysków z ItemShop z wszystkich serwerów,

• Miły i szybki kontakt poprzez, Skype, TS3, A nawet FB

• Bardzo dobrą reklamę u KILL4WON oraz innych YouTuberów i kilku innych miejscach,

• Pracowitość i zaangażowanie,

• Długą i owocną współpracę.

OCZEKUJĘ :

• Dobrej maszyny dedykowanej.

• Nie zrezygnowania po tygodniu,

• Pełny dostęp do serwera

• Odrobiny poczucia humoru... :)

KONTAKT :

TS3: kill4won.pl

PW na forum.

Dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie tej prośby.

Pozdrawiam,

Przemysław.

Serwer tworzony będzie z kill4won oraz resztą ekipy.

Opublikowano

Witam , zainteresowała mnie twoja oferta także w maju koncze 18 lat , słuchaj jak nikt ci sie nie znajdzie ( w co wątpie ) bądz bedziesz chciał za jakieś ok 2 miesięcy tworzyć ten projekt to śmialo włoze pieniadze daj moze do cb jakis kontakt najlepiej gg a w przyszłości się przyda napewno . Pozdrawiam - PW MASZ ZABLOKOWANE

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...