Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Szansa na bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się zapytać, jak duża jest szansa na bana jeżeli używałem wyłącznie orbwalkingu na adc?

Szansa na bana nie maleje wraz z używaniem mniej lub bardziej przydatnych skryptów wszystko wykrywane jest przez system prędzej czy później i tak dostaniesz bana teraz Riot się ostro za to wzięło ostatnio lewelowałem konto na euw grając tylko na skryptach do postaci udało mi sie wbić 14lv xD

Opublikowano

Chciałem się zapytać, jak duża jest szansa na bana jeżeli używałem wyłącznie orbwalkingu na adc?

Szansa na bana nie maleje wraz z używaniem mniej lub bardziej przydatnych skryptów wszystko wykrywane jest przez system prędzej czy później i tak dostaniesz bana teraz Riot się ostro za to wzięło ostatnio lewelowałem konto na euw grając tylko na skryptach do postaci udało mi sie wbić 14lv xD

To oczywiste, że jest mniejsza gdy nie używam obvious evade a używam tylko orbwalkingu.

Proszę aby bardziej ogarnięta osoba się wypowiedziała w moim temacie.

Deadboy

Opublikowano

To oczywiste, że jest mniejsza gdy nie używam obvious evade a używam tylko orbwalkingu.

Proszę aby bardziej ogarnięta osoba się wypowiedziała w moim temacie.

xDDDDDDDD

2k17 a ziomek myśli, że będą mu demo pracownicy riotu oglądać hahah

Opublikowano

Aktualnie nie opłaca się grać na cheatach, iż gdyż dostaniesz bana do miesiąca.

Potwierdzam :) Nigdy nie używałem evade tylko te polecone "z najmniejszą szansą na bana", wszystko też zależy w dużej mierze od szczęścia.. Jedno moje konto wytrzymało pół roku, drugie dwa miesiące. Moim zdaniem na tą chwile używanie eb i innych tego typu programów jest nieopłacalne i tylko strata czasu.

Opublikowano

ja mam 1 konto do zabaw na skryptach, gram tam 1-2 razy dziennie czasami codziennie czasami co 2 dni, od 2 i pol miesiaca bez bana, więc nie jest tak łatwo dostać bana jak mówią :p

Opublikowano

Jeśli w miare regularnie używasz cheatów to bana możesz dostać nawet pół roku później. Rito sprawdza obecnie ilość kliknięć i ma wgląd do procesów na naszym komputerze więc jest to nieuniknione.

Kwestia czasu aż nadejdzie banwave.

To co napisalem to nie moje wymysly tylko posty ludzi (w tym adminów) z forum bola/eb/l#, które jakiś czas temu czytałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...