Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta współpracy Rozgadani.eu

rusek159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję Administratorów na TS3

Wymagania: Orientacja w cfg od mbota

Edycja strony www pod TS3

Znajomość Permisji

+16 lat 

Sprawny mikrofon

Minimum 2-3h dziennie na TS3 pełnej aktywności

Humor mile widziany

Składka przelew/psc/paypal

Pisać na GG: 55471685

Lub prywatną wiadomość na forum

Pozdrawiam :)

demi.png

It's better to be hated for what you are than to be loved for what you're not.

Opublikowano

Wiesz co jest najlepsze, że serwer wql nie jest dopracowany. Zrobiony jest na "odpierdziel" i w dodatku szukasz administratorów nie no.. brawa dla ciebie.

L9yUHH3.png

Nie polecam.

Opublikowano

Wiesz co jest najlepsze, że serwer wql nie jest dopracowany. Zrobiony jest na "odpierdziel" i w dodatku szukasz administratorów nie no.. brawa dla ciebie.

L9yUHH3.png

Nie polecam.

Gdyby jeszcze szukał zwykłych adminów ale on szuka takich, którzy mają nie byle jaką wiedzę i osób, które zainwestują w to coś.

Jak dla mnie Twoje wymagania i oczekiwania są nieporównywalne do tego co oferujesz.

Osobiście nie chciałabym dołączyć do takiego serwera. Gdzie właściciel ma wyższe oczekiwania niż możliwości. Jeśli coś chcesz od kogoś to powinieneś dać coś od siebie. :)

Opublikowano

Myślę, że szukając administracji należy ukończyć pracę nad serwerem w 100% a ten serwer jest po prostu nie skończony...

Krótko mówiąc:

-wszystkie spacery w strefie informacyjnej są puste.

-spacerem "dostępni admini" również jest pusty

-automatyczne tworzenie kanału również nie działa

Kolejna moja uwaga to czemu Patryś gdy siedziałem na Lobby nadał mi rangę rejestracyjną mężczyzna? Nie gadałem z nim nic i skąd on wie, że jestem facetem? Fakt można po nicku stwierdzić ale w dzisiejszych czasach nie można być pewnym niczego. 

-Przez to śmiem stwierdzić, że automatyczne nadawanie rangi do rejestracyjnej również nie działa.

Mnie osobiście denerwują boty na Poczekalni/lobby, każdy ma inny gust muzyczny i trafić w rodzaj muzyki odpowiadający każdemu jest ciężko.

Kolejna moja uwaga to znaki w nazwach. Dla mnie ciężko się to czyta. 

Ogółem serwer wymaga jeszcze wiele pracy... 

sygnatura.png

Opublikowano

Ikonki skopiowane z jednego serwera - bodajże ze starego entrone.eu i projektu K-Scriptsa który prowadzi u siebie.

Serwer nieskończony, rozgardiasz ogólny bo w sumie nie wiadomo czy ty sobie kpisz z nas czy co xD

Powstał przedwczoraj a ty nie dość że nie ogarnąłeś wszystkiego to jeszcze szukasz współpracy - kolego, inne TS'y z doświadczeniem czekają na Twoje miejsce i uwierz mi że żadna szanująca się osoba nie współpracuje z projektem który powstał 2 dni temu a na dodatek jest niedokończony.

Zanim będziesz oczekiwał, zaproponuj jakieś konkrety co do przyszłości serwera i nie oczekuj że każdy za Ciebie wszystko zrobi. Typowo cebulskie podejście.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Okazał się Frajerem, dostałem rangę wszystko ładnie.

Dziś wbijam i nie mam rangi. Dostał Abota, M-bota wersje premium i wyjebał mnie. Tyle Frajerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...