Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki z systemem dzieciaka

Crew.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, jako iz w media pojawil sie temat z jakze autorskim systemem dziecka, ofc z turka

to wrzucam tutaj link'a do pobrania tego syfu.

oczywiscie pozdrawiam amebe flyby z NeleusMT2, ktory probuje zaladowac graczy w c***a wstawiajac ss'y 'autorskich' systemow.

LDV5iR0.png

zawartosc paczki; pliki, kod silnika, klient

DL;

http://www.s h i t-resellers.net/kid_system_si_alte_rahaturi.zip(usuncie spacje)

SKAN;

https://i.gyazo.com/e20caa94c3f7d884822b75db69f8b0d6.png

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Długo się nie nacieszyli tym systemem, nie dałeś skanu swoim antywirusem - nie ma wstawki.

Dam Ci czas do 14:00 jeśli chcesz zrobić skan i przywrócić link to to zrób, jak nie, to niestety kosz :/

#Edit

Dzięki Dominiku :D

Opublikowano

Długo się nie nacieszyli tym systemem, nie dałeś skanu swoim antywirusem - nie ma wstawki.

Dam Ci czas do 14:00 jeśli chcesz zrobić skan i przywrócić link to to zrób, jak nie, to niestety kosz :/

daj mi chwile pawelku tylko jakiegos syfnego antywirusa pobiore 

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

daj mi chwile pawelku tylko jakiegos syfnego antywirusa pobiore 

avast polecam :)

sing.png

Opublikowano

Na którymś serwerze ten system jest podpisany jako autorski XDD *czytaj autorski z deva lub tureckiego forum :D
Czekam na wstawke, ogarne sobie kodzik c;

edit.

teraz tylko spolszczyć i używać jako "autorskiego".

edit2.

plik uszkodzony?

Opublikowano

Dominik ty chuju, chciałem sobie zrobić z*******y serwer z autorskim systemem.

Dzięki, przynajmniej sorin nie będzie w c***a leciał.

Opublikowano

dzieki za wyjebanie 4gb transferu w dupe ^.^

Plik uszkodzony.

plik nie jest uszkodzony, pobierz najnowszego winrara..

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

@up wątpię szczególnie gdzie ja wstawiam maszynek z src gotowe do odpalenia a oni do mnie jak to włączyć to widać brak "musku"

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

system fajny lecz zaraz będzie 1000 serwerów z tym

noi ? skoro te pliki mają więcej backdorów niż MPCforum filmików na youtube.

sing.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to zobaczyłem to się prawie po sikłem 99% ludzi nie będzie nawet potrafiła pobrać tego pliku bo nie będzie im się pobierał do końca hahaaha po liku który wstawiłeś widzę że nawet Ty tego nie potrafisz. Link wstawiłem ja Calypso2. Gdy komuś w końcu uda się pobrać plik będzie miał problem ich odpaleniem zaledwie 1% tego forum coś tu potrafi ;)

Czekam n pierwsze SS z odpalonego serwera! Psik Psik hahahaha

@crew Krety*ie wrzuć im to na inny hosting ;)

#Edit i nie turka tylko to niemiecki system ;) Pliki wrzucone na tureckie forum nie oznaczają pochodzenia tureckiego... Idz do szkoły

Opublikowano

Jak to zobaczyłem to się prawie po sikłem 99% ludzi nie będzie nawet potrafiła pobrać tego pliku bo nie będzie im się pobierał do końca hahaaha po liku który wstawiłeś widzę że nawet Ty tego nie potrafisz. Link wstawiłem ja Calypso2. Gdy komuś w końcu uda się pobrać plik będzie miał problem ich odpaleniem zaledwie 1% tego forum coś tu potrafi ;)

wroce do domu to Ci wysle screena, nie mam zamiaru wrzucac na inny hosting i sie pierdolic z tym przez cala noc XDD pozdro swirze

@ z turka czyli turk*mo pajacu, nigdzie nie napisalem ze to turek napisal 

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

wroce do domu to Ci wysle screena, nie mam zamiaru wrzucac na inny hosting i sie pierdolic z tym przez cala noc XDD pozdro swirze

@ z turka czyli turk*mo pajacu, nigdzie nie napisalem ze to turek napisal 

Czekam na ss wpisz datę i godzine :D

Opublikowano

a ja zawsze myślałem, że jak sie ma 100% pkt miłości to można mieć w metku gówniaka xDDDDD

to nie mit, to prawda, serio

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

@Crew.

Dalej czekam aż mi pokażesz ss z gry ;) Wgl. ktoś już odpalił te pliki?  xD  xD  xD  xD  :yay:

i na c**j mnie oznaczasz laku j****y xD 

MLODY I GNIEWNY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...