Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zaliczy mi mecz po kicku?

awakoni123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Dzisiaj grając sobie w CS'a, zostałem wyrzucony przez team przy wyniku: 13:1 dla nas. Oczywiście wygrali ten mecz 16:2, ale tutaj pojawia się pytanie. Ten mecz mi zaliczy czy nie? W "Oglądaj" mam ten mecz zaliczony jako wygrany, ale za to przy nicku nadal widnieje taka ilość wygranych, jak przed meczem. :P

Opublikowano

"Wyrzucony gracz (bez względu na to czy dostał kick'a, czy opuścił mecz i dostał tzw. cooldown'a) zachowa wszystkie zmiany w jego punktach ELO do końca rundy w której dostał kick'a, przez co reszta meczu nie ma żadnego wpływu na to, nawet jeśli wyświetla się jako przegrana w historii."

Ale w cs nie ma żadnego elo, prędzej mecze wygrane pod rząd :)

Opublikowano

w cs jest coś takiego że jak długo siedzisz np w g1 i grasz z g1/2 lub s6 i nie ma awansu bo raz przegrany raz wygrany to potem coraz ciężej wbić np g2 nawet jka jest kilka wygranych pod rząd z wyższymi rangami,wszystko zależy od tych z którymi się gra jak grasz na g1 z s6/s4/g2/g1 to wiadomo że nawet jak wygrasz to ci mało punktów sumuje za meczy bo grasz z gorszymi :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

2 dni temu gralem z kolegą, przegrywalismy ten mecz i on powiedzial ze musi wyjsc bo ma bardzo wazny telefon, no to wyszedl i dostal bana na 30 minut, nastepnego wieczoru jak mielismy to on mi mowi ze ma LEM'a, a mial LE w tamtym meczu

edit: tamten mecz wygralem

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

"Wyrzucony gracz (bez względu na to czy dostał kick'a, czy opuścił mecz i dostał tzw. cooldown'a) zachowa wszystkie zmiany w jego punktach ELO do końca rundy w której dostał kick'a, przez co reszta meczu nie ma żadnego wpływu na to, nawet jeśli wyświetla się jako przegrana w historii."

ta odpowiedź jest prawidłowa, zamykam

Ale w cs nie ma żadnego elo, prędzej mecze wygrane pod rząd :)

elo jest tylko niewidoczne dla ciebie, myślisz, że skąd gra wie kiedy dać ci awans, absolutnie nie opiera się to na liczbie wygranych pod rząd?

Opublikowano

Miałem sytuację że wywaliło mnie przy stanie 14: xx (Nie pamiętam dokładnie dlaczego i nie pamiętam dokładnego wyniku), po ponownym uruchomieniu gry ban na 30 minut, ale ranga wzrosła.

Mecz ci zaliczy.

Opublikowano

Miałem sytuację że wywaliło mnie przy stanie 14: xx (Nie pamiętam dokładnie dlaczego i nie pamiętam dokładnego wyniku), po ponownym uruchomieniu gry ban na 30 minut, ale ranga wzrosła.

Mecz ci zaliczy.

Nie zalicza, dostałeś rank up gdyż miałeś przewage w rundach, w momencie "wywalenia" Cię  dostałeś daną ilość pkt ELO przez co jak pisałem wcześniej, awansowałeś.

Przy dostaniu kicka lub wyjścia z meczu, stan meczu liczy się do tego momentu w którym grałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...