Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot muzyczny - multigaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z botem muzycznym kupionym na stronie multigaming. Ktoś ma/ miał od nich bota muzycznego i mógłby mi pomóc ? :v Najlepiej pw

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

ogólnie ich strona jest uboga, że tego się opisać nie da, takiego minimum jeszcze nigdzie nie widziałem ale dobra. Kupiłem tam bota muzycznego i wchodzę w ustawienia tego bota, jest podany link do panelu bota, obok login i hasło no spoko. Wchodzę w ten link do panelu, wpisuję login i hasło i nic, nie loguje jedyne co jest napisane to unauthorized. Już minęło sporo czasu żeby się nie wiem wszystko zainstalowało i żebym mógł połączyć się botem z tsem .. 

było kupić bota na netspeaku gdzie zrobienie wszystkiego zajęło mi mniej niż 5 minut no ale cebulak kupił na jakimś multigamingu bo taniej -.-

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

na multigaming bot muzyczny jest dziwny, łączy tylko z serwerami od nich. Na inne nawet nie chce wejść xD może trzeba do nich napisać nwm miałem raz i tyle, już lepiej kupić vps arube za 5 zł i postawić boty 

Aby się ze mną skontaktować:

https://grzyb.ovh/

Opublikowano

na multigaming bot muzyczny jest dziwny, łączy tylko z serwerami od nich. Na inne nawet nie chce wejść xD może trzeba do nich napisać nwm miałem raz i tyle, już lepiej kupić vps arube za 5 zł i postawić boty 

Nie wiem dlaczego wylewasz taki ferment śmiem twierdzić że wgl nie byłeś klientem tego hostingu mam w tym hostingu zakupione boty muzyczne i bez problemu łączą się na inne serwer z poza ich hostingu skoro miałeś problem z botem było napisać na support a nie się użalać ;)

Panu który założył temat zalecam skontaktować się z supportem

https://pomoc.multigaming.pl/open.php

Opublikowano

Wcale przez rok nie korzystałem z ich usług wcale, skoro sam nie wiesz to po co komentujesz 

HaHa co za kłamca tak bezczelnie okłamywać ludzi .. Od roku to teraz dojebałeś jak łysy włosami o kant stołu.... Jak w multigaming music boty oficjalnie dostępne mają dopiero od 2 miesięcy

Weź wyjdź z tego tematu i się nie pogrążaj

Opublikowano

Witam, mam problem z botem muzycznym kupionym na stronie multigaming. Ktoś ma/ miał od nich bota muzycznego i mógłby mi pomóc ? :v Najlepiej pw

Manna - pierwszy krok, który powinieneś podjąć, to skontaktowanie się z firmą. Funkcjonuje u nas dział techniczny i support, który udziela wszelkich wyjaśnień oraz pomocy w kwestiach niejasnych. Poker Face już Cię odesłał do właściwej strony, ale raz jeszcze podrzucę link: https://pomoc.multigaming.pl/

Prześlij do nas zgłoszenie a jeszcze w dniu dzisiejszym otrzymasz pomoc w swojej sprawie - otrzymałam informację od technika, że jest dzisiaj dostępny, więc może się Twoim problemem od ręki zająć. Gdyby w przyszłości wystąpiły jakiekolwiek problemy to także odsyłam do systemu zgłoszeń - jest to najszybszy sposób komunikacji, ponieważ cała ekipa ma do niego dostęp w przeciwieństwie do Facebooka, na którym funkcjonuje dział marketingu.

Pozdrawiam serdecznie,

Paulina

~ Ekipa Multigaming.pl

Opublikowano

Ehh no i po co kłócić się z kimś co wie lepiej. 4 miesiące temu to ja przeszedłem na vps wtedy z 2 miesiące były dostępne boty muzyczne czyli gdzieś 6 miesięcy są dostępne nawet kupon dostałem o połowę taniej. Siedziałem z 2 lata na slotówcę od multigaming i skończ temat proszę cię bo sam nie wiesz a piszesz 

Teraz w sumie sprawdziłem i więcej niż 6 miesięcy dowód masz nawet na stronie multigaming

Bot muzyczny już w ofercie Adam Miaśkie Kwiecień 26, 2016 12:11 pm

Aby się ze mną skontaktować:

https://grzyb.ovh/

Opublikowano

Boty oficjalnie zostały wypuszczone około 2 mc temu.

Po wpisie na blogu zostały wycofane ze strony głównej i przywrócone około 2 mc temu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...