Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-BG.PL l nowy ts l zapraszamy

Emos76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TS-BG.PL

Troszeczkę o nas:

jesteśmy nowo powstałym ts każdy ma szanse wiem nie mamy prezentacji png ale to dla tego że stara pisemna nie jest zła, serwer ma małą ilość administracji ale z ilością osób będzie prowadzona rekrutacja

Co jesteśmy w stanie zaoferować:

- 512 slotów ( w razie potrzeby jest opcja kupienia większej licencji )

- Szybką pomoc administracji na centrum pomocy

- miłą administracje ( jeżeli jakiś z administracji będzie chamski lub nie odpowiedzialny dostaje ostrzeżenie , obniżenie rangi lub zostaje usunięty z administracji ) 

no nic to tyle z mojej strony zapraszamy

IP: TS-BG.PL

ps. wszystkie błędy piszcie co dodać co naprawić będziemy bardzo wdzięczni :)

Opublikowano

kolejny ts twojego autorstwa który panie za miesiąc ? 

ps. czy to nie aby crack licka ? ;p 

wiem że to w sumie 3 teamspeak mój ale każdy ma swoją szanse ten ts prowadzę z drugim właścicielem którego znam długo i myślę że ts nie padnie :)

Opublikowano

Nie wiem, która to już Twoja prezentacja serwera..
Wątpię czy ktoś szuka serwera, który upada po miesiącu.
Prezentacja serwera na poziomie zero, a o interpunkcji już nie wspomnę..
Nie polecam.

Opublikowano

Nie wiem, która to już Twoja prezentacja serwera..

Wątpię czy ktoś szuka serwera, który upada po miesiącu.

Nie polecam.

Dziękuje za opinie.

Opublikowano

Generalnie któraś z kolei prezentacja Twoja w tym dziale, po raz kolejny prezentacja która nie powala. Skoro niby masz doświadczenie to chyba wiesz że prezentacja powinna być zrobiona porządnie. Więc albo masz tak wywalone ze robisz po najmniejszej linii oporu, albo po prostu inaczej nie umiesz co świadczy o braku wiedzy, znajomości forum albo chociażby działu gdzie wiesz że każdy i tak da negatywną opinię dla tematów które zakładasz już po raz któryś.

Music BOT na poczekalni masz od znajomego, i fajnie że miałem go zmutowanego bo tak mi w uszy poleciało jak odmutowałem że głowa mała.

Ikonki to jakieś 39129377294924 styli pomieszane na raz więc tragedia

Generalnie niczym sie nie wyróżniacie.

Kolejny TS który w aktualnym stanie to życze powodzenia żeby przetrwał - tak jak z resztą inne Twoje projekty.

Mogę spytać skąd pomysł na domenę TS-BG.PL? Bo jakoś zero konotacji czy skojarzeń mam.

Ogólnie negatyw ze względu na powyższe.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Ja osobiście polecam serwer. Doświadczona administracja , pomocna również po 10 sekundach od razu została mi udzielona pomoc.A co do tego ze mają bota pożyczonego czy cuś to chyba ich sprawa skoro ktoś im go powierzył. Każdy serwer jakoś zaczynał i nie miał od razu wszystkiego zrobionego perfect jeśli chodzi o ułożenie kanałów czy rang. Tak jak w nazwie prezentacji jest to nowy ts i powinno się udzielać w czym widać błąd lub co nie pasuje moim zdaniem. Mi się nie podoba na przykład ten music bot który powinien być o pół tonu ciszej. Oraz ta strefa informacji powinna być gdzieś wyżej. Życzę powodzenia.

Opublikowano

Ja osobiście polecam serwer. Doświadczona administracja , pomocna również po 10 sekundach od razu została mi udzielona pomoc.A co do tego ze mają bota pożyczonego czy cuś to chyba ich sprawa skoro ktoś im go powierzył. Każdy serwer jakoś zaczynał i nie miał od razu wszystkiego zrobionego perfect jeśli chodzi o ułożenie kanałów czy rang. Tak jak w nazwie prezentacji jest to nowy ts i powinno się udzielać w czym widać błąd lub co nie pasuje moim zdaniem. Mi się nie podoba na przykład ten music bot który powinien być o pół tonu ciszej. Oraz ta strefa informacji powinna być gdzieś wyżej. Życzę powodzenia.

dziękujemy za opinie co to Strefy informacji myślimy czy ją przenieść weźmiemy to pod uwage bot muzyczny będzie przyciszany ale to dopiero od jutra bo osoba która ma dostęp do bota muzycznego będzie jutro 

jeszcze raz dziękuje za opinie :) 

Opublikowano

Znam emosa, z resztą ciastka również. Wiem że ten serwer nie wypali i szybko zabraknie osoby która go opłaci. Ponadto nad zabezpieczeniami serwera macie jeszcze sporo pracy.

Opublikowano

Znam emosa, z resztą ciastka również. Wiem że ten serwer nie wypali i szybko zabraknie osoby która go opłaci. Ponadto nad zabezpieczeniami serwera macie jeszcze sporo pracy.

Dzięki za ocenę ale czemu twierdzisz że serwer nie wypali ?

zdaje sobie z tego sprawę że nad zabezpieczeniami musimy pracować i staramy się jak najlepiej zabezpieczyć ts :) 

Opublikowano

Nowości:

- Dodaliśmy Strefę youtuberską i streamerską
- Dodaliśmy teraz gramy:

- Strefa eventowa

Zapraszamy :)

Opublikowano

Nowości:

* TOP Listy:

- TOP 30 Ilości połączeń z serwerem
- TOP 30 Najdłuższych połączeń z serwerem

- TOP 30 Czasu spędzonego na serwerze

- TOP 30 Poziomów użytkowników

Nowa funkcja dodana:

- nowi użytkownicy :) 

Zapraszamy

Opublikowano

Serwerek można polecić, jestem obecnie w jego administracji i widzę cały czas zaangażowanie Emosa który stara się aby ten projekt wypalił wiec osądzanie go za stare projekty na początkowym etapie owego jest bezpodstawne, najpierw zobaczcie efekty później komentujcie.

Opublikowano

ZAPRASZAMY 

Co nowego:

- Licencja non profit ( 512 slotów )

- Strona www za niedługo :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...