Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się jeszcze grać w GTA 5?

vCastir.

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy opłaca się jeszcze grać w GTA 5?

• Tak
      11
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Tworzę tu małą ankietę, która polega na głosowaniu czy opłaca się jeszcze grać w GTA 5.
Liczę również na różne opinie dlaczego.

np.
Myślę, że opłaca się jeszcze grać ze względu na grafikę i społeczności
Myślę, że nie opłaca się jeszcze grać ze względu na cziterów.

Jestem bardzo wdzięczny za jakąkolwiek opinię :)

5120514749178281372145.png

Opublikowano

Zależy o co ci chodzi, bo widzę że piszesz o GTA Online.

Jeżeli chodzi o single, to tak, zawsze jest z tego jakaś zabawa :)

Jeżeli chodzi o multi, to dla funu można pograć, by się rozkręcić trochu, nie wszędzie są cheaterzy :)

9u2pvr.gif

Opublikowano

Jeżeli chodzi o multi, to dla funu można pograć, by się rozkręcić trochu, nie wszędzie są cheaterzy :)

Zgadzam się z tobą, lecz wydaje mi się, że w singlu po przejściu gry nie ma już co robić.

Online to świetna rzecz, tylko jego błędem są właśnie cheaterzy, które Rockstar rzekomo próbuje banować, a zamiast nich banuje niewinnych graczy (jest dużo skarg odnośnie do tego).

Temat założyłem głównie po to, by dowiedzieć się czegoś od już grających graczy, bo sam dopiero pobieram grę.

Chciałem również zobaczyć opinie, które by były na ,,nie'' i powiedziały, że opłaca się natomiast grać w inną również świetną grę online.

Sam nigdy nie lubiłem singla bez zabawy (przeszedłem fabułę, idę na online).

Pozdrawiam!

5120514749178281372145.png

Opublikowano

Zgadzam się z tobą, lecz wydaje mi się, że w singlu po przejściu gry nie ma już co robić.

Online to świetna rzecz, tylko jego błędem są właśnie cheaterzy, które Rockstar rzekomo próbuje banować, a zamiast nich banuje niewinnych graczy (jest dużo skarg odnośnie do tego).

Temat założyłem głównie po to, by dowiedzieć się czegoś od już grających graczy, bo sam dopiero pobieram grę.

Chciałem również zobaczyć opinie, które by były na ,,nie'' i powiedziały, że opłaca się natomiast grać w inną również świetną grę online.

Sam nigdy nie lubiłem singla bez zabawy (przeszedłem fabułę, idę na online).

Pozdrawiam!

W singlu można maksować grę i instalować mody. Nie ma za to bana, a modów jest od cholery, więc jest sporo zabawy.

W każdej grze online będą cheaterzy. Wydaje mi się, że nie da się stworzyć gry na tyle zamkniętej, by nie dało się zmieniać adresów w grze (bo na tym polegają cheaty). Szczerze mówiąc, to gram w GTA V od premiery, na początku na PS3, a teraz na PC i bardzo, bardzo rzadko zdarzają mi się oszuści w sesjach. Serio, bez problemu mogę grać.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Gram w wersji PC od dnia premiery i od tego czasu przegrałem już około 1100h. Zawsze znajdzie się coś fajnego do roboty, szczególnie gdy jesteś fanem Kalifornii oraz ubóstwiasz piękne widoki podczas świecącego słońca. ;)

Opublikowano

Według mnie się opłaca jeszcze grać w GTA 5 przez ten rok, ponieważ Online jeszcze się w tym roku nie zakończy. Po premierze Read Dead Redemption 2 to już Online będzie się kończyło bo prawdopodobnie będzie Read Dead Online i Rockstar na tym projekcie się bardziej skupi. 

Opublikowano

Jak masz ekipe to się opłaca.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...