Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wracać na Globala?

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , opłaca się dla fanu ? Nie chce grac na privkach bo zaraz moje pasy będą na nul**ie albo dziwnym trafem serwer zmkną po tygodniu . Jak z yangami ? 10 kk np na tortudze to dużo ? Oczywiscie jakbym zaczynał to bym zakupił yangi , na jakim serwerze zaczynać .

sygna.png

Opublikowano

Szkoda czasu na pl bo nie dość że trzeba hajs wydać to jeszcze fhuj czasu trwa expienie itd.

Wbij lepiej na Terabithia.pl tam masz trochę łatwiej i dużo wizualnych zmian co daje dość ciekawy efekt i przyjemnie się gra, a admini to nie typowe łaki z mpc tylko osoby które mają poukładane w glowie

Opublikowano

Ja gram i mi się podoba, plus teraz sporo eventow wiec mozna zarobic/

10kk to mało.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar zacząć to zdecydowanie Tortuga będzie odpowiednia niestety 10kk to nie jest duża suma nawet na początek żeby dobrze wystartować zrób zakup 100kk i za to się już ubierzesz.

Ludzi gra dużo, a teraz trwa event na 10lecie metina gdzie w grze możesz kupić dodania i zmiany bonów za monety które możesz zdobyć poprzez zabijanie bosów eventowych. 

Odnośnie IS wcale nie musisz w niego ładować złotówek bo średnio raz na dwa miesiące są kupony sm dostępne w grze także za yang masz możliwość ich nabycia od innych graczy. 

Opublikowano

lepiej na privie jakim jest classic :) serwer jak pl z 2012 roku i szczerze go polecam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście polecam PL sam wróciłem jakieś 2 tygodnie do gry i jestem zadowolny dawno na zadnym priwie nie grało mi sie tak fajnie 

80108503750670519906.gif

Opublikowano

Osobiście dla mnie PL to już przeszłość, ale jeżeli zdecydowałbyś się to chyba odpowiednim serwerem będzie Tortuga.

10kk - na pewno sie za to nie ubierzesz.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

ludzię piszą nie warto bo np jest mało gracz tylko że 1/2 odchodzi bo widzi właśnie coś takiego ;) osobiście nie gram na pl'u ale warto wrucić

07737645338753458335.png

Opublikowano

Ja bym poczekał aż ustąpią i dadzą podstawowe eq i is na start. Byli pod ścianą to wprowadzali cokolwiek za darmo byle gracze zostali. Widać duże zmiany od czasów (plać,płać i jeszcze raz płać) to pora na kolejne.

Opublikowano

Ja bym poczekał aż ustąpią i dadzą podstawowe eq i is na start. Byli pod ścianą to wprowadzali cokolwiek za darmo byle gracze zostali. Widać duże zmiany od czasów (plać,płać i jeszcze raz płać) to pora na kolejne.

To jest pl, nie oczekuj cudów. Może od razu 99 na start, bo już 120 max to po co się męczyć...

Opublikowano

To jest pl, nie oczekuj cudów. Może od razu 99 na start, bo już 120 max to po co się męczyć...

Ja nic nie oczekuję mowy o 99 też nie było. Zauważ jedno nowi gracze nie wytrzymają 5 minut bo kto będzie expił bez peleryn.

Peleryny to standard na każdym hardzie gdyby dokonali paru kosmetycznych zmian na pewno by zarobili i graczy by naszło.

Mają wybór albo coś zmienić niewielkim kosztem albo stracić wszystko,

Opublikowano

Sama nad tym myślałam ostatnio, ale większość podpowiada, że nie warto.

Jeżeli masz czas, chce Ci się trochę "poużerać" możesz poświęcić kilka godzin życia, ale to już nie to samo - nawet dla fanu.

Opublikowano

Ja nic nie oczekuję mowy o 99 też nie było. Zauważ jedno nowi gracze nie wytrzymają 5 minut bo kto będzie expił bez peleryn.

Peleryny to standard na każdym hardzie gdyby dokonali paru kosmetycznych zmian na pewno by zarobili i graczy by naszło.

Mają wybór albo coś zmienić niewielkim kosztem albo stracić wszystko,

Ci co chcą tak naprawdę grać to expią bez peleryn i jakoś problemu nie mają.

Dla chcącego nic trudnego, to jest dobre dla Ciebie zaś dla kogoś innego [myślę że wielu graczom pla by się to nie spodobało].

Gusta guściki, jak ktoś grał na hardach to i pl nie będzie problemem uwierz.

Opublikowano

haha.. warto grac, za 400k sie ubierzesz +6 i masz elegancki start.. tylko trzeba troche wytrwałości aby zarobic, a jak Ci sie znów  znudzi i zbierzesz sie do gry za rok albo dwa zachowujesz rzeczy i kontynuujesz gre :) gram 2,5 roku na pl, zacząłem 'pod koniec kryzysu' i jest miazga <3 privy wymiekają.. zobacz sobie ile serii jest teraz z pl'a.. A JAK NIE WIERZYSZ WEJDŹ DO M1 I ZAPYTAJ GRACZA 35+ CZY OPŁACA SIE GRAC :)..

jak ktoś zaczyna gre pisac na DajGrzdyla kuje eq +6 od reki :) (hehe nie expie)

serwer 56 Diumar! masa nowych graczy, lepszy niz jakiś priv, a jak ktos nie jest przekonany ten mem jest dowodem

808911489533930136490.jpeg

Zagraj, wbij 40lv i sam oceń :)

#rekt

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...