Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne boty na globalu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu na pl zauważyłem jakieś dziwne rzeczy, 1lv z rangą Rycerski lata po piekle albo pod dt i innych mapach, jak pokazuje mi sie na mini mapie to ewidentnie sie wylogowuje, może zmienia ch. Zauważyliście to ? A może wiecie co oni tam kombinują ? :D

Boty 1lv w piekle raczej nic nie zdziałają ;D

Opublikowano

Od jakiegoś czasu na pl zauważyłem jakieś dziwne rzeczy, 1lv z rangą Rycerski lata po piekle albo pod dt i innych mapach, jak pokazuje mi sie na mini mapie to ewidentnie sie wylogowuje, może zmienia ch. Zauważyliście to ? A może wiecie co oni tam kombinują ? :D

Boty 1lv w piekle raczej nic nie zdziałają ;D

Może na przykład kradną drop

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Jakby kradł drop to nie wylogowywał by się przy innym graczu

Nie masz racji, niektóre boty mają bardzo dobry zasięg podnoszenia, więc nie musiałyby stać przy danym graczu aby jego drop podnosić.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...