Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 1500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie, zastanawiam się nad zakupem jakiegoś telefonu, priorytety:

- ma długo trzymać na baterii

- w miarę dobre zdjęcia (w nocy z nie tak dużą ilością szumu/ziarna)

- do 1500 zł

jakieś propozycje? może jakieś stare flagowce? nie mam pojęcia, mam nadzieję, że pomożecie  

Opublikowano

Ja od siebie mogę zapodać jako propozycję Xiaomi Mi5 - możesz kupić przez stronki np. gearbest - pewne doręczenie oraz oryginalność produktu. Dobre parametry, wsparcie i gwarancja w europie realizowana bez problemu. Ewentualnie możesz złapać jakieś jabłuszko 6, czasami trafiają się okazje cenowe jako nowe lub lekko używane z gwarancja i dokumentami.

Opublikowano

Polecam, Xiaomi MI5. Posiadam go od 3 miesięcy i chodzi rewelacyjnie, spełnia Twoje wszystkie wymagania.

Z oficjalnej polskiej dystrybucji, telefon zakupisz za 1800 zł.

https://www.morele.net/smartfon-xiaomi-mi5-32gb-czarny-oficjalna-polska-dystrybucja-975237/

Natomiast, sprzedawcy z Allegro oferują ten telefon nawet o 800 zł taniej, ale ważne są kwestie takie jak:

- Oprogramowanie (Chińskie, Global, MIUIPolska)

Chińskie oprogramowanie tzw. syfmiui to najgorsze oprogramowanie jakie możesz dostać i trzeba go natychmiast zmienić.

Oprogramowanie Global posiada język polski, ale nie jest tak rozbudowany jak MIUIPolska. Różnice pomiędzy wersją globalną, a miuipolska możesz znaleźć na ich stronie.

MIUIPolska jest to najlepsze oprogramowanie jakie możesz dostać, posiada dużo więcej usprawnień i funkcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...