Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dojść do profilu na fb ze zdjęcia z klubu?

CHERUB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie, czy jest jakaś szansa na dostanie się do profilu osoby ze zdjęcia na facebooku, które udostępnił klub, jednak na zdjęciu nie ma żadnej informacji o osobie?

Opublikowano

Użyj google i poszukaj na podstawie zdjęcia. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Wyszuka się wtedy facebookowy profil klubu, na którym to zdjęcie było umieszczone. Raczej mało możliwe jest to, że ta osoba skopiowała fotografię i umieściła ją u siebie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wyszuka się wtedy facebookowy profil klubu, na którym to zdjęcie było umieszczone. Raczej mało możliwe jest to, że ta osoba skopiowała fotografię i umieściła ją u siebie.

Dokładnie tak wyszło.

Opublikowano

Możesz spróbować to zrobić inaczej, jednak może ci to zająć sporo czasu i nie ma 100% szansy, że coś z tego będzie. 

Zazwyczaj dane zdjęcie z klubu lajkują osoby, które są na zdjęciach lub ich znajomi. Możesz więc wejść w profile osób, które polubiły zdjęcie i przejrzeć ich znajomych.

Zgaduję też, że osoba ze zdjęcia nie bawiła się w tym klubie sama, ktoś ją może kojarzyć (warto szukać wśród osób, które też są na tym samym zdjęciu).

Innym rozwiązaniem może być napisanie na jakimś Spotted na facebooku - "dnia xxx byłem w klubie xxx i zobaczyłem tam xxx (opisz wygląd)", ktoś kto skojarzy, może oznaczyć tą osobę w komentarzu.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Możesz spróbować to zrobić inaczej, jednak może ci to zająć sporo czasu i nie ma 100% szansy, że coś z tego będzie. 

Zazwyczaj dane zdjęcie z klubu lajkują osoby, które są na zdjęciach lub ich znajomi. Możesz więc wejść w profile osób, które polubiły zdjęcie i przejrzeć ich znajomych.

Zgaduję też, że osoba ze zdjęcia nie bawiła się w tym klubie sama, ktoś ją może kojarzyć (warto szukać wśród osób, które też są na tym samym zdjęciu).

Innym rozwiązaniem może być napisanie na jakimś Spotted na facebooku - "dnia xxx byłem w klubie xxx i zobaczyłem tam xxx (opisz wygląd)", ktoś kto skojarzy, może oznaczyć tą osobę w komentarzu.

To była by dobra opcja tylko, że akurat to zdjęcie nie ma like'ów, osoba na tym zdjęciu była z inną osobą, ale jej nie ma na żadnym ze zdjęć :< A z tym spotted to też jest opcja, ale raczej chciałbym to załatwić jakoś bez rozgłosu, sprawdzałem też osoby, które wzięły udział w wydarzeniu, lecz tam też jej nie ma więc pozostaje chyba przejść się tam ponownie z nadzieją, że trafi się na tą osobę.

Opublikowano

Kiedyś była beta wyszukiwarki twarzy na google i pewnei jest tylko ie znam adresu,  o tym myślałem, nie wiem czy jeszcze jest taka opcja.  

Pozostaje poszukać serwis o podobnym działaniu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Kiedyś była beta wyszukiwarki twarzy na google i pewnei jest tylko ie znam adresu,  o tym myślałem, nie wiem czy jeszcze jest taka opcja.  

Pozostaje poszukać serwis o podobnym działaniu. 

Można by, ale w tym wypadku to nie zadziała jest twarz, ale w profilu. 

Opublikowano

Bez znajomości imienia i nazwiska tej osoby, bez wiedzy o jej znajomych, jeśli nie kojarzysz nikogo ze zdjęcia, nie masz jak jej nawet znaleźć dopóki nie zostanie oznaczona. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...