Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysl na serwer z sensem, typu Ranked/Competitive.

dontScreaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łatwo powiedzieć trudniej zrobić. Sam chcesz zrobić ten serwer pomimo, iż metina jedynie liznąłeś ?! Nie wierze w taki serwer, jeszcze od osób prywatnych.

Opublikowano

Ciekawi mnie jedno, skąd na to kasę weźmiesz? Ok zagra u Ciebie z 300 osób fakt masz trochę kasy. Ale aby dać coś każdemu No i jak dobrze zrozumiałam darmowy is. Trochę mnie tu śmieszki wzięły bo sam piszesz "wbić 250lvl i wow" okssss.. Szkoda że ty zrobisz np ten 200 lvl a z darmowym is-em ktoś wbije w przeciągu paru dni i to z is-em No to za miesiąc masz z 100 osób ;) .. Z reszta nie każdy chce płacić za granie i to z metina. Powodzenia, ale wątpię aby coś takiego przeszło.

Opublikowano

Autor tematu nigdzie nie pisze że nie zna sie na c++ pythonie i freeBSD bardzo możliwe że ma to wszystko w jednym paluszku skad macie wnioski że nic nie umie ?

Tak samo jak nigdzie nie jest napisane że is za darmo bo wyraźnie pisze że IS by był lecz same rzeczy wizualne nic nie wnoszące więc wnioskuje że jak w innych grac kostiumy nakładki na bronie ewentualnie jakiś wierzchowieć który zwiększa tylko poruszanie się.

Na pewno byś na tym przez pierwsze pół roku był stratny dopóki gracze dorośli by zauważyli serwer. kolejnym plusem by było że serwer metin2 w którym nie można kupić ekwipubku albo nie daje znaczącej przewagi odpycha tzw "dzieci" więc atmosfera była by przyjemna.

Jeżeli wszystko by było z głową i nie poddał byś sie po 2/3mies i miał kasy na utrzymanie sie w dobrych lotach bez zarobku jakiegokolwiek tylko na stratach przez najmiej pół roku to serwer by miał przyszłość, sam bym mógł wydawać do 10/15 zł na taki serwer raz w miesiącu.

Lecz sam wątpie że autor tematu by sie utrzymał dopóki serwer by nie zaczą przynosić zysków, ale jak masz czas i nie szkoda Ci pieniążków to może warto spróbować

😅

Opublikowano

Hmm nie widze sensu w takim serwerze zapewne osoba która to chce prowadzic nie potrafi ogarnąć podstawowych błędów dlatego to nie wypali bo on mówi o balansie postaci lecz czy będzię go umiał chociaż w 80 % zrobić ??

Bo wielu próbowało ale jakoś dalej nie ma serwera z Balansowanego ?? 
Dziwne bo taki projekt nie ma celu / sensu dodajesz jakis system który nie ma sensu wgle 

Dzisiaj chodzi o innowacje nowosci bez tego oraz bez hajsu nic nie zadziałasz i tyle Nie wiesz to lepiej sie za to nie bierz 

bo napewno nie dasz rady :)

Ortografia też na poziomie :"LvLe by nie mialny znaczenia w expie, dropie czy turniejach." 

Hmm? Lvle znaczenia w expie Pojebao Cie?

Opublikowano

Hmm nie widze sensu w takim serwerze zapewne osoba która to chce prowadzic nie potrafi ogarnąć podstawowych błędów dlatego to nie wypali bo on mówi o balansie postaci lecz czy będzię go umiał chociaż w 80 % zrobić ??

Bo wielu próbowało ale jakoś dalej nie ma serwera z Balansowanego ?? 

Dziwne bo taki projekt nie ma celu / sensu dodajesz jakis system który nie ma sensu wgle 

Dzisiaj chodzi o innowacje nowosci bez tego oraz bez hajsu nic nie zadziałasz i tyle Nie wiesz to lepiej sie za to nie bierz 

bo napewno nie dasz rady :)

Ortografia też na poziomie :"LvLe by nie mialny znaczenia w expie, dropie czy turniejach." 

Hmm? Lvle znaczenia w expie Pojebao Cie?

Nie pojebalo mnie, lvli by nie bylo. Od kiedy w grach "ranked" czy "comp" istnieja lvle?

Co do zbalansowania, to balansuje sie w ten sposob ze tworzy sie kazdy item od nowa, nie koniecznie wizualnie jednak specyfikacje kazdego itemu.

Jak juz wspomiales niby mnie pojebalo, z mojego dochodu jestem w stanie utrzymac ten serwer razem z turniejami ponad 5 lat. Nie zarabiajac na nim nic. Iz rzeczy za 1000zl miesiecznie to nie jest dla mnie problem.

Opublikowano

Po przeczytaniu pierwszego postu, mam wrażenie, że to wymysł jakiegoś dziecka, którego nikt nie uświadomił, że żyje w prawdziwym świecie, a nie marzeń.

Opublikowano

Po przeczytaniu pierwszego postu, mam wrażenie, że to wymysł jakiegoś dziecka, którego nikt nie uświadomił, że żyje w prawdziwym świecie, a nie marzeń.

Ja mam wrazenie ze MPC Forum jest pelen dzieci z jakimis kompleksami i problemami w domu. Masz zamiar tutaj pisac o swiecie i marzeniach czy jednak cos co dotyczy tematu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...