Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od perma

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
2 miesiące temu otrzymałem perma za flame, niestety... Przykro mi to stwierdzić, ale był to mój pierwszy ban (pomijam ostrzeżenia) jakikolwiek otrzymałem od 1 sezonu.
Przechodząc do sedna. Czy istnieje możliwość aby odwołać się od nałożonego perma? Wiem, że takich tematów w tym dziale jest coraz więcej, ale ja przynajmniej nie napiszę, że wyzywał mój pies, kiedy mnie nie było przy kompie.  :v

maybenow.png

Opublikowano

Nie znam żadnych przypadków, kiedy za tę rzecz odbanowali, ale widziałem mnóstwo przypadków, w których po prostu support zlewał formułkami ludzi, chcących się odwołać - nie udało im się.

Jeżeli ban był prawidłowy - wyzywałeś te zwierzęta z EUNE - to nie ma opcji. 

Opublikowano

Nie znam przypadków, w których za tę rzecz odbanowali, za to znam mnóstwo przypadków, w których po prostu support zlewał formułkami.

Jeżeli ban był prawidłowy - wyzywałeś te zwierzęta z EUNE - to nie ma opcji. 

W rzeczy samej. W którymś momencie po prostu nie wytrzymywałem i musiałem ich zwyzywać. Nie chce się rozpisywać, bo każdy wie, jak grają typowe zwierzęta na niskim diamencie.

No cóż, jeżeli nie ma takiej opcji to nie pozostaje mi nic innego jak odpuścić sobie tą grę po tylu latach. :)

maybenow.png

Opublikowano

Groziłeś komuś ? 

Próbuj się odwołać bo dziwne że pierwszy ban i odrazu perm.

Nie, nic z tych rzeczy. To były typowe wyzwiska. Coś w rodzaju "kur*a jeb*ny raku, odinstaluj tą grę".

maybenow.png

Opublikowano

Ale perm bez zadnych wczesniejszych restrictow? Jesli tak to mozesz sprobowac napisac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...