Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działanie Metina 24/7 na VPS i nie tylko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest jakaś możliwość odpalenia metina by stał 24/7 ? Na komputerze własnym wiem że nie, lecz może jakiś vps czy coś ? vpn cokolwiek :D myślał ktoś kiedyś o tym ?

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

To jest troll? xD 
Przecież są strony oferujące vpsy dedyki itd

Opublikowano

Zazwyczaj jak vps to tylko putty xD a przez putty nie włączysz launchera nawet nie ruszysz postacią jeśli nawet byś włączył. Coś z pulpitem jak windows lecz nie koniecznie 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Zazwyczaj jak vps to tylko putty xD a przez putty nie włączysz launchera nawet nie ruszysz postacią jeśli nawet byś włączył. Coś z pulpitem jak windows lecz nie koniecznie 

A jeśli tak to musiałbyś albo zainstalować Desktopa albo Wykupić vpsa z Windowsem : p

Nie wiem tylko jak tam z grafiką :v 

Opublikowano

ale chcesz na serwer czy co?

On chce mieć włączoną postać 24/7 do postawienia jako bot itp.

Na vps'ie idzie postawić tylko wybierasz wirtualizację windowsa :D

A jeśli tak to musiałbyś albo zainstalować Desktopa albo Wykupić vpsa z Windowsem : p

Nie wiem tylko jak tam z grafiką :v

Z grafiką zbytnio problemów nie ma, ale stabilność nie jest zadowalająca xD

IDcncno.png

Opublikowano

To są vpski z windows za ok 50zł na np arubacloud ale nie spodziewaj się dobrej wydajności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...