Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to są za osoby i czego one chcą?

Bonapartee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dosłownie parę minut temu założyłem publiczną poczekalnie w cs go i natychmiast wbiło do niej 2 graczy:

Jeden wyszedł po dosłownie paru sekundach, nie dało się zacząć meczu a tego jednego który został nie dało się wyrzucić

Typ który został miał 881 585 9 zwycięstw

scrn:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=866008744

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=866008614

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=866008495

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=866008255

Może ktoś miał podobną sytuacje ?

Link do konta typa:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198261096723

Opublikowano

To taka akcja, boty wbijają na poczekalnie i zostawiają wiadomość, Jest ona dla valve by przestali myśleć nad skinami i zaczeli walczyć z cheaterami 

Opublikowano

dostali się do skryptów valve to walczą za wszystkich chcą żeby wreszcie się coś zmieniło,valve pomaga tylko tym w najwyższych rangach a na kidach z haxami zarabiają na kupowaniu nowych kont,na wysokich rangach prim działa,na niskich to jest rzenia,od valve można dostać jedynie skiny i poprawianie mapy,antychet tylko na turnieje,a reszta najniższych rang niech kiśnie z haxami 8/9 na 10 meczy jest z odpałami :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

dostali się do skryptów valve to walczą za wszystkich chcą żeby wreszcie się coś zmieniło,valve pomaga tylko tym w najwyższych rangach a na kidach z haxami zarabiają na kupowaniu nowych kont,na wysokich rangach prim działa,na niskich to jest rzenia,od valve można dostać jedynie skiny i poprawianie mapy,antychet tylko na turnieje,a reszta najniższych rang niech kiśnie z haxami 8/9 na 10 meczy jest z odpałami :P

Ja jedynie na nonprimie spotykam haxa co kilka meczy, na prime to może w pół roku 1/2. Może i w te pół roku grałem z 30 meczy, ale tak czy siak, nie jest to 8/9 :v

"hackerzy" ktorym sie poprostu nudzi i lubia uprzykrzac zycie innym ;)

W czym uprzykrzać? Dalej można normalnie grać. Bardziej bym ich nazwał vendettami :v

tenor.gif

Opublikowano

Do mnie wbijały 2 globale. :P Reklamują jakiś syf

Opublikowano

Do mnie wbijały 2 globale. :P Reklamują jakiś syf

xD? Radzilbym przeczytac to co piszą te boty a dopiero potem sie wypowiadac na forum

"hackerzy" ktorym sie poprostu nudzi i lubia uprzykrzac zycie innym ;)

ah..szkoda ze to nie "hackerzy" xD

Podawane sa dwa linki do twórców tego "bota'.

Jeden jest to strona san4ika (tworcy tego bota) na ktorej sa linki do jego steama/fb itd a drugiego linku nie sprawdzałem ale zakladam ze na tej stronie jest to samo.

aVkmdab.png

Boty powstały po to aby valve wreszcie ruszylo dupsko i cos zrobilo z tymi cheaterami itd a nie tylko dodaja nowe skiny do gry..

Stworzcie publiczna poczekalnie, poczekajcie chwile i przeczytajcie to co te boty do was pisza.. 

8kHod.png

Opublikowano

Z początku trochę się tego wszystkiego przestrachałem jak założyłem poczekalnie i mi wbilo 9 typa na raz w ułamku sekundy :P
Nawet zrobienie prywatnej poczekalni nic nie daje, więc zagrac w 5 będzie można tylko na faceitach póki co, no ale z drugiej strony to nawet dobrze, może volvo otworzy oczy na pewne sprawy..
Dorzucam filmik jakby ktoś potrzebował http://sendvid.com/hq3o495k

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Zwykła banda debili co postanowiła tylko uprzykrzyć innym graczom dzień :). Akcja ma trwać tylko dzisiaj.

PS Autor jest pewnie kolejną płaczką z goldem, która widzi cheatera w każdym meczu xD.

Opublikowano

Też tak miałem wczoraj z kolegą, i nawet prywatna poczekalnia nie rozwiązała problemu. Dopiero po jakimś czasie udało nam się szybko stworzyć nową poczekalnie i odpalić meczyka zanim zdążyły wejść.

Co do samych tych botów, cóż, pokazuje to trochę luke w systemie i pozostaje tylko mieć nadzieję że Valve prędzej czy pózniej coś z tym zrobi. Oni chyba sobie sprawy nie zdają jaki to jest wielki problem i to na jak dużą skale - mówię o cheaterach, exploitach do gry oraz owych botach. Gdyby wiedzieli, ruszyli by z tym wcześniej :P

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

XDD kolejny dzban

ehh i wez tu takiemu przetłumacz 

A ty co? Konia walisz, bo dwóch debili postanowiło na cały dzień zablokować granie ze znajomymi? OJEJ SUPER WIADOMOŚĆ DO VALE, NA PEWNO COŚ ZROBIĄ.. : D OJA CIE, HAKIERZY ZABLOOWALI POCZEKALNIE.

TAKI WIELKI I GŁĘBOKI PRZEKAZ, OJEJ. BUNT COMMUNITY.

Opublikowano

Zwykła banda debili co postanowiła tylko uprzykrzyć innym graczom dzień :). Akcja ma trwać tylko dzisiaj.

PS Autor jest pewnie kolejną płaczką z goldem, która widzi cheatera w każdym meczu xD.

Witam wszystkich, jak wielu z was wie w CS:GO jest wiele cheaterów, a Valve nic z tym nie robi, ponieważ po prostu ich to nie obchodzi!
Zarabiają wystarczająco dużo pieniędzy ze sprzedaży skinów i skrzynek żeby mieć wyje**** na grę.
Musimy ich powstrzymać! Proszę, nie grajcię w CS:GO przez 1 dzień żeby udowodnić im, że obchodzi nas
rozgrywka i chcemy żeby to naprawili, ponieważ obecny stan jest niegrywalny. Jesteśmy konsumentami i
płacimy za rozgrywkę bez cheaterów i błędów [bugów], które niszczą grę.
Społeczność CS:GO z dnia na dzień się powiększa, a jedyne co ich obchodzi to jak zarobić więcej kasy
ze skinów, naklejek i głupich spray'ów, Valve, naprawcie VAC.

Zastrzeżenia co do tłumaczenia kierować na pw to poprawię, nie wygląda to na to, że chcą uprzykrzyć grę graczom wręcz na odwrót.
Opublikowano

Oni chyba sobie sprawy nie zdają jaki to jest wielki problem i to na jak dużą skale - mówię o cheaterach, exploitach do gry oraz owych botach. Gdyby wiedzieli, ruszyli by z tym wcześniej :P

dokladnie ;) nawet same boty o tym pisza

wdineab.png

Hello everyone, as you may know, there are a lot of cheaters in CS:GO and Valve doesnt do anything about it, because they simply dont care! They get enough money from skins and cases to not give a f**k about the game anymore and we need to STOP them!!! Please don't playing CS:GO for 1 day, to proof them that we care about the game and want them to fix it, because as in its current state its unplayable.  We are customers that are willing to pay for a good game without hackers and bugs that break the game.  The CS:GO Community is getting bigger every day and all they care about is how to get more money out of the game with SKINS, STCKERS and stupid SPRAYS... Valve, fix VAC, it's s**t.

8kHod.png

Opublikowano

Nikt im nie każe grać w tą grę. Czy ja ci wbijam na podrówko z kocykiem i kanapkami, i drę ryja, że masz kamienie w trawie? To nie jest fajne, ani śmieszne, ani jakoś.. interesujące.

Zablokowali tylko poczekalnie, nie da się grać z ziomkami. W chuju mam ich wiadomość, którą czytałem i uważam za debilną.

PS Jak ktokolwiek myśli, że to coś zmieni to jest jeszcze większym debilem xD. Były chyba 2 petycje po 200 tysięcy supporterów i nic.

PS2. Z tego co widziałem to Valve pracuje właśnie nad Anty Cheatem, który usunie każdego rage cheatera z gry, więc ta cała akcja wygląda śmiesznie.

Opublikowano

Wystarczy ustawić swój profil na prywatny i możecie grać ile mama da. - nie musicie dziękować xD
Wszyscy stąd mają rację, choć konto PRIME powinno być dostępne na niższym lvlu :)

Opublikowano

Polecam !help !kickall uściski od kolegi ruska TheRedPhox p.s to zwykle rozwiązuje problem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

pod wieczór ucichło,nie wbijają już do poczekalni,poza tym konto prime nic przy tym nie daje,wystarczy dodac kogos i szybko startować lub liczyć na fart że nie wbiją,prędzej czy później volvo się ich pozbędzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...