Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][Easy] 40k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio chyba pomyliłeś działy z koszem. No widzę że co raz to lepsze serwery na mpc forum startują xDDDDD

Ps. Kiedy start? xDDD

Opublikowano

Serio chyba pomyliłeś działy z koszem. No widzę że co raz to lepsze serwery na mpc forum startują xDDDDD

Ps. Kiedy start? xDDD

Już wystartował :) .

Ja spełniłem marzenie . :)

Opublikowano

Kolego szanujmy się jak można takie coś publikować ... Jeszcze ta strona na cba 

Jak widać można :) .

;3 mam tylko takie zasadnicze pytanie jak ten serwer w końcu się nazywa bo w nazwie "40k vps" a w grze "WatykanMetin 2"

7268414873585011531442.jpeg

Opublikowano

xD! Kto Ci pisał te innowacyjne systemy na server? Daj kontakt do programisty.

Nie ma tutaj innowacji ,gdyż nie jestem programistą  , ani nie potrafię stworzyć profesjonalnego serwera metin2 , przykro mi ,że nie trafiłem w twoje gusta . Jednak jestem z  siebie zadowolony :) .

Opublikowano

Kolego szanujmy się jak można takie coś publikować ... Jeszcze ta strona na cba 

Jak widać można :) .

;3 mam tylko takie zasadnicze pytanie jak ten serwer w końcu się nazywa bo w nazwie "40k vps" a w grze "WatykanMetin 2"

40k VPS , WatykanMetin 2 to były projekt mojego kolegi który nie został poddany kontynuacji . Ale nazwa nie ma znaczenia .

Co to ma być? nie zagram i nie polecam, widać po prezentacji że się nie opłaca nawet rejestrować. Pozdrawiam

Przykro mi .

Jest truta i nie ma żala. Skad 5 bon?

Jest to mój pierwszy serwer i błędy się zdarzają , Jeśli ktoś wejdzie na ten serwer zapewne dodam te interesujące ciebie rzeczy .

Opublikowano

fajniutki serwer, widać dużo pracy włożone

polecam i powodzenia :)

Dziękuję życzę miłego dnia .

właściciela tego otóż innowacyjnego serwera proszę o przeprowadzenie beta testów. Pozdrawiam ;d

Po co beta testy jak od razu można pójść po całości :) .

Opublikowano

Fajny serwer dla 4fun. :) 

Warto spełniać marzenia i miło że twoje się spełniają.

Wpadnę z nudów. 

Powodzenia!

837341413742376668518.png

Opublikowano

Fajny serwer dla 4fun. :)

Warto spełniać marzenia i miło że twoje się spełniają.

Wpadnę z nudów. 

Powodzenia!

Dziękuję bardzo za piękne słowa .

Życzę miłego dnia .

Gorąco zapraszam :) .

Opublikowano

Wstawiłbyś system ulepszeń? Jakie pliki? Jakieś ulepszacze czy coś. Info tabelka bonusów? Pety kostiumy skąd to? Uboga prezentacja...

Opublikowano

Wstawiłbyś system ulepszeń? Jakie pliki? Jakieś ulepszacze czy coś. Info tabelka bonusów? Pety kostiumy skąd to? Uboga prezentacja...

Uboga prezentacja gdyż ubogi serwer . Nie ma tutaj systemu ulepszeń , ulepszacze zostaną jutro usunięte , czy source 40 k .

Opublikowano

Serwer gotowiec na plikach @Lajk

Opublikowano

Prezentacja zbyt uboga, brak w niej informacji nt. systemów itp.

Tak naprawdę wygląda to jak gotowiec od Terenzo na poprawionych SF Lajka.

Kosz. :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...