Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S5 Neo vs HTC M7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Ktory telefon lepszy wzgledem płynności działania, aplikacji typu messenger, snapchat, facebook?

Który z nich ma lepszy przedni i tylni aparat (htc ma 4 mpx natomiast znawcy będa wiedzieć o co z tym chodzi więc nie widze sensu tlumaczyć)

Zależy mi tez na odpaleniu jakieś gierki jak pamiec telefonu będzie trochę zawalona w S5 Neo na start jest  bodajżę 6 gb, mam karte 8gb i niektóre rzeczy tam zapisywać chciałbym. Czy telefon mocno spowolni?

Opublikowano

Jakis budzet czy cos ogolnie masz? S5 neo jest o wiele nowszy, czy lepszy zalezy, ale ogolnie oba telefony nie sa super wyborami na dzis dzien, juz predzej np zwykla s5, ktora nie jest okrojona. 

steam: /awesomeplayer1337

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie. Ktory telefon lepszy wzgledem płynności działania, aplikacji typu messenger, snapchat, facebook?

Który z nich ma lepszy przedni i tylni aparat (htc ma 4 mpx natomiast znawcy będa wiedzieć o co z tym chodzi więc nie widze sensu tlumaczyć)

Zależy mi tez na odpaleniu jakieś gierki jak pamiec telefonu będzie trochę zawalona w S5 Neo na start jest  bodajżę 6 gb, mam karte 8gb i niektóre rzeczy tam zapisywać chciałbym. Czy telefon mocno spowolni?

Dziwna sprawa, że pytasz o takie aplikacje, a one nie są jakoś mega wymagające. Według http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6969/11543/0/0/ Baterię lepszą ma s5neo, nie znacznie o 500mAh, większą pamięć ma htc (32gb, nie wiem ile dla użytkownika)a s5 neo 16gb (9,5 GB dla użytkownika) Tylko zauważ, że do HTC nie dołożysz karty pamięci, więc lepiej się zastanów. Procesory są do siebie zbliżone wydajnością. Chodź procesorem graficznym wygrywa S5 neo. Na twoim miejsciu wziąłbym tego S5neo, albo inny telefon z tej samej półki cenowej. Więc S5 jest raczej bardziej wydajny. Aparat S5 neo nie ma co porównywać 16/5 do HTC 4/2,1. To masakrycznie wysoka różnica xD HTC jest z 2013, a s5 neo z 2015, są to już trochę stare telefony, lepiej wziąć innego do tego 1-1,2, gdzie większość ma 3gb ram 16/32gb pamięci operacyjnej.

Polecam Xiaomi bądź Meizu (Xiaomi wygrywa wydajnością)

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...