Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prezent urodzinowi dla Przyjaciółki :)

Kszokus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, nazywam się wiktor, Chciałem się was zapytac jaki moge prezent kupić przyjaciółce, :) Chcę bardzo żeby doceniła że jest piękna, i inteligetna, Jej zainteresowanie główne to konie. :) urodziny ma w czerwcu.. ale to już muszę jak bardzo mnie portfel zaboli, Ale jedno wiem - Dla niej wszystko <3

Opublikowano

Skoro jest twoją prawdziwą PRZYJACIÓŁKĄ to powinna ucieszyć się z każdego prezentu, nawet jeśli będzie on skromny więc nie musisz kupować huk wie czego za duże pieniądze. To ty ją znasz najlepiej z nas, skoro ty jej przyjaciel nie wiesz, to jak my obcy ludzie mamy wiedzieć co kupić twojej koleżance? Sam powinieneś wiedzieć co będzie dla niej najlepsze. Jeśli serio jest twoją przyjaciółką to na pewno dużo rozmawiacie, przypomnij sobie o czym ostatnio rozmawialiście może kiedyś wspomniała o czymś co chciałaby mieć i kup prezent nawiązujący do tego, takie prezenty są najlepsze. Jak już kompletnie nie chce Ci się wytężać szarych komórek to skoro lubi konie to kup jej jakiś bilet na jazde konną ( metin2 related xD) czy cuś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...