Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja nt. reaktywacji Senthia

liukang9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ja wychodzę z pytaniem do ekip tworzących serwery. Czy jakaś dobra ogarnięta ekipa mogłaby wskrzesić ten projekt? Senthia była bardzo dobrym projektem, cieszyła się ogromną popularnością, a upadła przez administrację. Czy jest ekipa, która by nie dała pochłonąć się zachłanności i postawiła ten projekt dla graczy? Bardzo mi się ten serwer podobał.

Opublikowano

Ale był już Karies i też długo nie stał. W sumie sam senthie lubiałem ale nie wydaje mi się że to jest dobry pomysł.

Opublikowano

Z tego co widzę po yt, lecz mogę się mylić to w 2015 już była chyba próba reaktywacji tego serwera i chyba sie nie udało ;D

Elooo Metinowe Świry!

Zapraszam na mój kanał na YouTube: KONDZIAU

Nagrywam serię z prywatnych serwerów metin2 :)

Opublikowano

Reworki rzadko kończą się z korzyścią dla graczy, bardziej dla potfela osoby go wykonującego.

Pochwalam dobrze wykonane reworki np. Vesteris jednak odkąd są tworzone reworki serwerów

mało przetrwało próbę czasu, wina niekompetencji technika bądź oczekiwana pula pieniężna 

się zapełniła.

Reasumując,

byłbym za reworkiem tego serwera,

jeżeli zrobiłby go technik o zdrowym podejściu do sprawy rynku metina

a także minimalną wiedzą na temat wychaczania i eliminowania problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...