Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uruchomić mikrofon w CS:GO?

Bonapartee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie mianowicie mam słuchawki:

http://www.euro.com.pl/sluchawki-dla-graczy-pc/roccat-syva-high-performance.bhtml

są to słuchawki douszne z mikrofonem no i przechodząc do rzeczy jak krok po kroku uruchomić ten mikrofon w cs go, pytam bo nigdy w życiu nie używałem mikrofonu i jestem w tej kwestii całkowicie zielony.

Używanie takiego mikrofonu będzie wyglądać na zasadzie: klikam przycisk na słuchawkach potem klikam ''k'' i mówię i tak w kółko czy wystarczy raz nacisnąć przycisk w  słuchawkach dopóki go nie ''odklikne''.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaszalałeś. Słuchawki masz podłączone pod mini Jacka od sluchawek, czyli poprawnie. Ale po pierwsze nigdzie nie widzę w opisie że te słuchawki mają w ogóle mikrofon, po drugie jak masz słuchawki z mikrofonem podłączone pod mini jacka to będzie tylko dźwięk.

Wejdź w panel sterowania -> urządzenia i sprawdź czy masz mikrofon podłączony. Jeśli tak to gdy w grze naciśniesz (domyślnie)[K] to będą ludzie cię słuchać tag długo aż nie puścisz (domyślnie) [K]

MÓJ PC

MSI B150m MORTAR , I-5 6400 2.7 GHz, EVGA GTX 960 4GB, 8GB RAM-u,

beQUIET SHADOW ROCK 2, WESTERN DIGITAL BLUE 1TB HDD, GOODRAM 250GB SSD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...