Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać według Was grać MM'y?

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dm i uproszczone to hax na haxie na mm jednak prim trochę wyłapie,ale w ostatnim czasie to bez prim łatwiej się gra jak z nim,dast i mirek 99,99% sznas na odpalonych w roomie,facit i inne tego typu są nudne,ja gustuje w mmach ale np cobla inferno italka

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Na mm'ie (tak jak gosc wyzej napisal) dusti mirek, jest dosc czesto rowne z jakims odpalem. Mam LE i grajac na tych rangach, gdy trafi sie koles z okolo 500h-, to ZAWSZE jest pierwszy w tabeli. Przypadek? Nie sadze. Rozumiem, ze czasami jest to smurf, ale nie za kazdym razem... No i 64 tickrate. Przez to wszystko przerzucilem sie na faceity.

Na faceitach na poczatku jest lipa, bo majac niski poziom czesto trafiaja sie ludzie, ktorzy wychodza, bo uwazaja "to tylko faceit", ale jak juz wbijesz ten 5 poziom(nie jest to jakos bardzo trudne). To zaczyna sie tam jakis ciekawy poziom ;) Do tego mozesz grac laddery co jakis czas, w ktorych do wygrania jest np mysz za 350zl. Polecam;)

Opublikowano

dm i uproszczone to hax na haxie na mm jednak prim trochę wyłapie,ale w ostatnim czasie to bez prim łatwiej się gra jak z nim,dast i mirek 99,99% sznas na odpalonych w roomie,facit i inne tego typu są nudne,ja gustuje w mmach ale np cobla inferno italka

Beke mam z takich jak ty. Owszem dm itp to jest szansa na cheaterow ale osobiście od miesiąca albo więcej nie spotkałem żadnego typa co miałby zero lvl a otwierał. Na meczach tez jest mało, bardzo mało. Na orzelkach wszyscy maja ponad tysiąc godzin odznaki skiny. Te cheaty to chyba tylko w globalu.

O tak dla zabawy dla rangi można pograć bo nic to nie daje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...