Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Adidas Yeezy Boost 350v2 Black/Red by Kanye West

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do sprzedania 2 pary butów Adidas Yeezy Boost 350v2 "Bred" w rozmiarze 5 1/2 US (38 EU). Zostały one zakupione w dniu premiery tj. 11.02.17, w warszawskim butiku Chmielna 20 Lab (CL20) przy Warsaw Sneaker Store (WS2). Buty sprzedaję wraz z dowodem zakupu - paragonem, potwierdzającym ich autentyczność i na potrzeby ewentualnej reklamacji.

Nazwa przedmiotu: Adidas Yeezy Boost 350v2 "Bred" by Kanye West
Metoda kontaktu: Prywatna wiadomość na forum, bądź Telegram
Opis rzeczy: Nieużywane, odpakowane wyłącznie w celu sprawdzenia stanu i zrobienia zdjęć
Oczekiwana cena: 2500 złotych / para (z możliwością ewentualnej negocjacji)
Zdjęcia:

PCQe1Vd.jpg
CELZKfM.jpg

Opublikowano

To po co je kupywałeś? Btw to gówniane buty są XDDD tak brzydkie, dziwie się że ludzie w tym chodzą, to już Pumy Creepery by Rihanna są i niebo lepsze czy Nike Flyknit Racer , jak mówimy o butach na lato :') 

Opublikowano

@Aerox69

Kwestia gustu. Yeezy to perełka dla sneakerheadów, są cholernie porządane przez społeczność lubującą się w streetwearze. Sprzedawane przeze mnie "Bredy" zostały wypuszczone u nas w ilości ok. 100 par i były sprzedawane wyłącznie w jednym sklepie, w Warsaw Sneaker Store. Nie dostałem swojego size, więc wziąłem inny na exchange, bądź resell. Swoją drogą, już ich właściwie nie mam. Dzisiaj mam ustawiony meet up. Retail na nie był 899, sprzedane po 2,5 tys. Worth? Worth.

Opublikowano

Wiem co to za sklep bo jestem spod Warszawy, dokładnie z Karczewa. Sam ubieram się w streetwear więc wiem o czym mówisz. Mówisz że Yeezy to perełka sneakerheadów, jest to perełka taka żeby się polansić wartością cenową butów które nie są tyle. Ale gusta i guściki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...