Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy lol zadziała na tym komputerze?

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, za 100 zł okazyjnie zakupiłem całą skrzynkę  :D a w niej

Procesor Core2Duo E8400 3GHz

4x1GB ram =4GB DDR2 800MHz Patriot z radiatorami

Płyta główna acera, która niestety obsługuje tylko do 4gb

Windows 10

Nie mam grafiki i tu sie tyczy pytanie do takiej konfiguracji do 150 zł używka jaka ?

Czy ten sprzet na tej konfiguracji da rade pograć dla rozrywki nie profesjonalnie ale w komfortowych nie nerwowych warunkach mam na mysli klatkowania gry, oczywiscie na minimum nie zadne full hd itd

Opublikowano

Procek wystarczy widzę że socket775 więc szukaj karty geforce 9800gt (szukaj wersji 1gb),gtx 260 oraz gt220

Oczywiście te karty należą do lepszych z tych starych i będą kosztować do 120zł,nową będzie ci ciężko znaleźć bo już ich nie produkują więc używek w dobrym stanie trzeba szukać.Z podanych kart gtx260 będzie najwydajniejsza moim zdaniem

Opublikowano

Wydajny to niestety nie jest, powinien dać radę ale na dobrą grafikę za 150 zł używaną nie masz co liczyć, ta wyżej powinna starczyć. Z fps'ami będzie lekki problem, specyfikacja niby daje radę na minimalne/zalecane ale długo może nie pociągnąć (przegrzewanie się).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Idziesz do sklepu naprawiajacego komputery, dadza ci karte za 100 zl (jakies gowniane gt430) tak jak mi i na wysokich nawet pojedzie mam podobna konfiguracje (moze z lepszym ramem) i chodzi na ultra plynnie.

QL4A4Sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...