Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gier na nudę

bekazzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko!

Szukam gierki na nudę i swojego rodzaju relaks. Możecie polecić coś godnego? Chce sobie po prostu od tak pograć godzinkę albo dwie dziennie jak się będę strasznie nudził. Najlepiej żeby gierka jakoś tam dużo nie ważyła i była w swoim rodzaju nieskończona. Coś jak mario czy np. binding of Isaac. Interesuje mnie tylko singiel.

Z góry dzięki za odpowiedź!

Opublikowano

Wiedźmin 3 jest długi i wciąga na niesamowite godziny. Nie czuć, że jest nudna. Polecam również nfs the run. Gra jest krótka, ale każda godzina jest świetna.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Podane tytuły fajne tylko napisałem, że gra nie może dużo ważyć :/ Wyobraźcie sobie, że na niektórych wsiach max prędkość internetu to "do 10 mb/s" :D

Opublikowano

Może Starbound. Co prawda pełna wersja jest nieco gorsza od wersji beta, ale jeśli nie grałeś wcześniej to nie masz porównania. Nawet jak zrobisz wszystko co możesz (mimo, że to sandbox), to możesz startować z inną postacią albo wgrać tonę modów. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a Armor Games nie może być ? :C...

Jak ja się nudze to zawsze gram w Armor gejmsy ^_^

mają tam setki dobrych gierek w niektóre nawet grałem po 10 / 15 godzin 

i nie były to te durne MMO czy jak się one nazywają albo Tałer defensy ;x... te to średnie są...

ale mają sporo dobrych gier :D 

poza tymi złymi xDDDD....

3183514887442211143028.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...