Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mam teraz robić?

kalistra1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Gram od niedawna w nostale. gra się całkiem przyjemnie ale nie mam pojęcia co dalej.

Mój aktualny stan gry to :

Misje robione do misji cp47

poziom 49

Karta SP - Myśliwy (1sp)

Eq: w miare na moj lvl

I teraz pytanie co dalej? do Tej pory zdobywałem lvl i profesje robiąc tylko misje, nie spedzilem praktycznie nic czasu na expowiskach, widze że są już problemy z robieniem misji, wieć mam expić na mapach?

Dodatkowo co z petami na ten poziom + czym jest ulepszanie kart sp i co ono daje prócz skrzydeł.

Opublikowano

Co do petów to każdy pet oprócz Fibka/Inferno/Puszka jest useless, wnioski nasuwają się same. 

Do 55 lvl'a robisz questy kończąc tym samym akt 1. Jeśli brakuje Ci poziomu do następnego cp to musisz expić, ja to robiłem na łące komety, profka przy okazji leci. Jeśli będziesz miał problem z jakimś cp lub questem możesz poprosić kogoś w nv, chyba że grasz na s2 lub s3, wtedy grasz singleplayer  :v Jeśli grasz jednak na S1 to nie będzie problemem znaleźć osobę, która Ci pomoże. Możesz nawet dać mi znać na pw lub w grze.

Nick: SneakyMushroom

Wbijając 55 poziom powinieneś znaleźć sobie rodzinę. Wtedy idziesz na LoD (Land of Death) i expisz tam z famką. Kraina śmierci jest otwarta codziennie w godzinach 17:00-18:00, 20:00-21:00. Z questów przestaje Ci lecieć jakikolwiek exp, więc olej fabułę. Na jednym LoD możesz wbić nawet do 60 poziomu i tak gra toczy się właściwie do ~80 poziomu kiedy zaczynasz rajdować, expić na pustyni i zaczynając akt 6. Pamiętaj żeby niedługo zacząć sobie ulepszać karty specjalisty i robić każde kolejne (36 lvl, 46 lvl, 55 oraz 65 o ile dobrze pamiętam). Jednak od siebie dodam, że ulepszanie w tej grze jest żałosne i lepiej kupić chociażby +9. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pytaj :)

//Ah, i co daje ulepszanie SP. Wejdź sobie z swoje SP i zobacz na statystyki. Wbijanie profesji na niej oraz ulepszanie jej daje Ci punkty do rozdania pomiędzy tymi statystykami. Każda karta sp jest użyteczna pod innymi statystykami (oprócz zwiastuna śmierci, który jest zawsze bezużyteczny  :(( ). Myśliwy jest akurat pod PvP świetny, rozdaje się go w atak i trochę w hp.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...