Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polityka fair play

CiasteczkoMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały czas używam contourlook, tundry, marker re-load,laser pointera i direction boxów. Nie wiem co z tego legalne z co nie ale nadal używam i bez bana.

Opublikowano

A mnie ciekawi na jakiej podstawie oni bana wystawiają.

Wydaje mi się, że bardziej zaczęli przeglądać raporty kappa. 

9113414779628821535959.gif

Opublikowano

Nie wiadomo i nikt się nie dowie jak sprawdzają kto używa oprogramowania nielegalnego... po pierwsze może to być używanie tundry demka... po drugie aimbot demka...
i mogę tak wymieniać może folder res mod? Mają swój sposób i mam nadzieję że wyeliminują ameby, które stosują takie mody :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Robią to nieudolnie. Nie będę pisał że kolega kolegi pisał ale widzę to na własne oczy jak boty są odpalone, koleś używa aima oraz xray. I nic. Dalej gra. A dwie fale banów przeszły.

Opublikowano

WoT musiałby mieć duże zmiany. Nic się z systemem banów nie stało. Poprostu zmienili regulamin bo wcześniej nie było czegośtakiego jak "zakazane mody" oficjalnie.

Opublikowano

mi sie wydaje ze poprostu graja , i wylapuja graczy ktorzy oszukuja, bo to widac kto smiga na tundrze czy aimbocie 

np: jezeli taki gosc dostanie od gracza z 450m 3 razy w to samo miejsce (np wlaz)  to wiadomo ze cos sie dzieje , maja narzedzia zeby przejrzec powtorke z x ray na free cam i wtedy widac czy skil czy oprogramowanie 

gdyby byly to bany z automatu to byloby ich kilkanascie razy wiecej.

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Jak by byli konsekwentni i chcieli wszystkich banować to bez problemu by to zrobili. Pytanie tylko jak bardzo zmniejszyła by się populacja.

Z tego co wiem to, sprawdzany jest katalog res_mod i na tej podstawie to wyłapują - logi na ten tema mają i przechowują grubo wstecz, więc jak np. zaostrzą politykę to może bana dostać ktoś kto od dawna nie oszukuje.

Z początku jak nie mieli automatów to banowali na podstawie albo filmiku na YT, albo jak były niepowtarzalne dowody (kilka takich filmów widziałem na Dom1nie) raporty itp.

Obecnie robią takie akcje i na podstawie logów np. z kilku dni (bo akurat był dobry event) banują graczy, więc jak ktoś w tym czasie nie grał akurat to się nie załapał.

Nie bardzo rozumiem po co oszukiwać i się zastanawiać czy dostanie się bana czy nie, jaki sens fapania się nad swoimi statami, czy wynikiem z bitwy, gdy wiemy że to dzięki oszustwu?

Nie ma co się oszukiwać że to dzięki umiejętności.

Testowo kiedyś zainstalowałem na swoim testowym koncie i wiem jaką to daje przewagę - grając artą, wszystkie arty niszczyłem praktycznie w pierwszych min. bitwy.

Bez modów też się zdarzało jakąś artę po smugaczu namierzyć, ale nie było to proste i nigdy im takiej rzeźni nie robiłem - ale frajda była większa bo wiedziałem że to dzięki umiejętnościom a nie programowi co pokazuje gdzie mam strzelać.

Trafienie w ruchu spotera z daleka to z AIMBOTEM żaden problem, tundra i strzelanie np. przez las na czołg na kapie (niewyspotowany), który chowa się częściowo za domkiem (bo sam bym tam się chował), żaden problem, bez tego nie ma szans bo nie widać przez drzewa i krzaki tego domku.

Ukryte obiekty, to nawet nie komentuję jaką przewagę dają, szczególnie jak zostaniemy sami na mapie z wrogiem.

Powinni te bany jeszcze zaostrzyć by ludzie nauczyli się grać uczciwie, a jak ktoś chce oszukiwać to niech gra w single player z cheatami, a nie w gry PvP.

Nie jeden uczciwy przez to że inni cheatują dostał x raportów za oszustwo, choć nie oszukiwał i ban z automatu poleciał, później z supportem się szarpać musiał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...