Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO nie włącza się

PatyrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Od pewnego czasu zmagam się z problemem dotyczącym gry CS:GO i nie mogę go rozwiązać. Mianowicie gdy Odpalam CS'a gra nie włącza się, na steamie pisze że jestem w grze gdy wejdę w procesy gra też tam jest ale nie mogę się na nią przełączyć. Miał ktoś tak albo ktoś wie co może być przyczyną? (Próbowałem Reinstall steama i cs'a, Sprawdzenie spójności plików gry, aktualizacja sterowników graficznych.)

Opublikowano

Może format kompa coś pomoże.

Rozważałem tą opcje lecz format był robiony jakiś tydzień temu, no ale jeżeli nie będzie innych porad to nie pozostaje mi nic innego.

Opublikowano

Uruchom steam jako Administrator ,jeśli to nie pomoże to polecam zainstalować najnowsze sterowniki,biblioteki oraz najnowszego Direct'a ,to już na pewno pomoże.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Uruchom steam jako Administrator ,jeśli to nie pomoże to polecam zainstalować najnowsze sterowniki,biblioteki oraz najnowszego Direct'a ,to już na pewno pomoże.

Pozdrawiam.

nic nie dało :(

Opublikowano

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.

Wyłączenie i włączenie zintegrowanej karty graficznej w menedżerze urządzeń eliminuje problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...