Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CoD] Nie chcę się uruchomić

DzioRdan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli masz karte graficzna nvidia to kliknij na pulpicie prawym-->Nvidia panel-->Opcje 3D-->Zakładka z programami i tam znajdź coda.Następnie znajdź coś takiego jak extension limit i ustaw to na włączone.Nie wiem jak to by było po polsku ale to jest pod opcjami antyaliasingu.Jeśli posiadasz kartę AMD to pobierz najnowsze sterowniki do karty graficznej.Jeszcze pobierz najnowsze biblioteki Visual++ i dodatkowo włóż płytę od coda do napędu i w Mój komputer kliknij prawym na znaczek coda i wybierz "eksploruj" potem znajdź gdzieś instalke biblioteki visual++ i także zainstaluj te z płytki na nowo.Oczywiście ustaw zgodność z windows XP.Jeśli nie pomoże to pisz ;)

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zmiana nazwy pliku odpowiadającego za multiplayer na mohaa wystarczyło do pozbycia się tego problemu. (napisałem za autora postu dla innych użytkowników którzy mogliby mieć tem sam problem)

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...