Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na kity w gui

Thardess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, szukam dobrego pluginu na kity w gui, ktory nie laczy sie z zadnym essentials czy cos.

Ale zeby ten plugin byl ogarniety do konfigu itp. (KitPlugin, KitsPeriod, KitGUI odpada)

Kity musza miec cooldown!

Plugin podobny do dragonsurvivala, czy innych, duzo serwerow wlasnie zauwazylem ze maja podobny, a raczej ten sam plugin.

Za chociaz probe pomocy daje +

Za podanie dobrego pluginu daje naj.

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano

Jak to ogólnie ma wyglądać? Że wpisujesz komendę i wyskakuje ci okienko w którym sobie wybierasz zestaw?

Jeśli tak, to polecam plugin "ChestCommand" w którym sobie ustawisz kity z jakiego chcesz pluginu.

Opublikowano

@up przeciez pisalem, chce normalny plugin  typu KitGui, ale bardziej rozbudowany, gdzies takie krążą po internecie. Nie chce chestcommands, bo specjalnie mam napisanego Core, aby nie uzywac czegos typu /craftingi itp w chestcommands.

Chodzi mi o plugin, ktory po wpisaniu /kit otwiera okno z napisem np: Zestawy, klikasz na ktorys zestaw no i masz, cooldown tez musi byc i permisje + config do listy kitow itp.

Nie zeby on wywolywal komendy z innego pluginu..

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...