Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapy do nauki gry na myszce

kakuzu800

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc ma ktos jakies porady co do nauki gry na myszce? Jedynie co uda mi sie przejsc na B to Ready or not (Hard) 4*  a od ponad paru miesiecy grania dziennie 3-4 h nadal nic nie moge wyzej przejsc zna ktos jakiechs porady,mapy co do grania :)?

Opublikowano

Graj na normalnym dpi i czułości 1.0, i skilluj. Pograj trochę starszych map (dj popa na przykład), żeby poćwiczyć aima, i wystrzegaj się map monstraty jak ognia dopóki się nie nauczysz. No i graj, bez praktyki nie będziesz lepszy.

Screenshot_2.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czesc ma ktos jakies porady co do nauki gry na myszce? Jedynie co uda mi sie przejsc na B to Ready or not (Hard) 4*  a od ponad paru miesiecy grania dziennie 3-4 h nadal nic nie moge wyzej przejsc zna ktos jakiechs porady,mapy co do grania :)?

nie graj na ranking czy na ogólne %. Ja popełniałem ten błąd na początku i ciężko się odzwyczaić od tego. Graj każdą mapkę do końca i nie wychodź pod koniec nawet jeśli byłeś słaby. Niech oceny się zapisują i z czasem zaczniesz się poprawiać, co zobaczysz na samych ocenach. ;)

Graj różne mapy hardy (nie każdy hard jest taki sam i czasem ilość * oszukana).

Twoje DPI czy sens w osu, nie jest ważny, dostosuj to pod siebie, jak Ci jest wygodnie i zacznij grać cięższe mapy (prawdziwe 6 lub 7*) na modzie RX i przyzwyczaisz rękę.

^^

//

Na RX polecam jakiś nightcore, moją paczkę znajdziesz w tym dziale.

Łatwiejsze hardziki na początek :

Move Your Body

Pika Girl (nightcore)

FriendZoned (nightcore)

Memories

emergency (nightcore)

Solo Tu  (nightcore)

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...