Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zacząć od nowa i zastanawiałem sie pomiędzy 2 klasami summonerem albo ak proszę o napisanie jak postać daje rade w expi i w pvp i czy łatwo będzie mi znaleźć pt na DF z góry thx

CERNECH_heqwxaq.png

Opublikowano

Zalezy od wielu czynnikow . Azure ma dobry def i przyzwoity dmg , natomiast "sumek" moze lurowac 6 mobkow czyli lepiej sie nim expi (solo i w party).Ale ostatecznie sam wybierz :)

Opublikowano

Chciałbym zacząć od nowa i zastanawiałem sie pomiędzy 2 klasami summonerem albo ak proszę o napisanie jak postać daje rade w expi i w pvp i czy łatwo będzie mi znaleźć pt na DF z góry thx

Polecam maga full str z sztyletem od sumka, a tak poważnie to dlaczego o to pytasz? Skoro już kiedyś grałeś w dekarona musisz mieć jakieś doświadczenie/pojęcie o tej grze. Nie wiem jak można powiedzieć, że pt na dfa znajdziesz szybciej będąc np summonerem. Przecież każdy co wbił chociaż ten 80+ doskonale wie, że w na dfy w 1 kolejności bierze sie segnalke i jakiś DD maga czy segite. W Twoim przypadku o tym czy dostaniesz pt i jakie to będzie pt zdecyduje tylko eq i level, a no i jeszcze opinia jaką sobie wyrobisz wśród graczy i w jakiej gildi bedziesz. Nikt Ci nie powie bierz np AK nim zawsze znajdziesz pt na dfa. Jeśli o mnie chodzi to wybrałbym ak z tego względu, że w pózniejszym etapie gry nawet ładnie mu idzie na "haxach".

Opublikowano

hmm... ja bym raczej wybrał summonera, bo na hackach też nieźle daje radę (avatar/mirror), na pvp także, a mając przed oczami wizje nowych skilli jakie ma dostać w A7 to bym właśnie wybrał sumka.

Opublikowano

summoner to DNO (powyzej 100+) na pvp wymieka z kazdym ktory potrafi grac ...

Pożycze od kumpla sumka i zapraszam na pvp :)

Każda klasa jest dobra jeżeli wie się o co biega ;p

A ty pisząc że summek po 100 lvlu jest słaby widocznie nie znasz się na grze:P

Może nie jest tak dobry jak klasy typowo pod pvp ale może nadrobić szybkością i nowymi skillami po transup i ewentualnie cosmos (tak sie one chyba nazywaly) na niższym lvlu...

Zresztą jest cały temat o pvp

16435562.jpg
Opublikowano
summoner to DNO (powyzej 100+) na pvp wymieka z kazdym ktory potrafi grac ...

ty grasz w dekarona napewno ?

sumek jest dobrą klasa na pvp jak umiesz grac a od 142lv pokazuje dopiero swoja prawdziwą moc.

Opublikowano

...

Ja miałem summ'a 109 lvl i AK 98 lvl.

Moim zdaniem lepszy jest summoner....

Ale to każdy musi sobie dopasować postać do swego stylu grania....

Mi osobiście summoner przypadł do gustu ponieważ jest uniwersalny ;]

Do exp'a i do PvP dobry jest noo i jeszcze jego summ, który dużo pomaga na wyższych lvl-ach ;d

18706.png

gad005.png

gad004.gif

33990.png

32795.jpg

32161.gif

Opublikowano
Dlaczego na 142 ?

Podaj uzasadnienie dlaczego akurat na tym lvlu ;D

ponieważ ma na maxa avatara na 142lv co daje dosyć dużego kopa.

może kolega nabył takiego sumka i nie wie jaki jest mocny w poprzednim low lvlu :]

Widzę ze nie wiedziałeś co napisać ale twoja chęć nabicia posta cie przemogła wiec napisałeś pierwszą głupia myśl jaka wpadła ci do głowy -.-