Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściny i tekstury

Cigarette ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zmniejszyłem wszystko w grze na low, w plikach również pozmieniałem render grafikę itp. Jednak dalej podczas biegania czy ruszania myszką ewidentnie ścina mi obraz. Wchodząc do budynku czasem nie mam ścian lub innych elementów oraz zacięcia (klatkowanie nie mocne ale widoczne) są dość uciążliwe. Nie da się normalnie pograć gdyż gdy na kogoś trafie 1v1 to nie mogę zabić, bo przez ściny po prostu nie trafiam...

Pytanie moje jest takie. Jak temu zaradzić? Co zrobić aby gra płynnie chodziła. Dodam, że patrząc na inne posty są osoby które mają o wiele gorsze parametry i nie skarżą się na takie dolegliwości. Mam laptopa zakupionego 3 miesiące temu.

Pozdro ;)

Opublikowano

i7-5500U CPU 2,40GHz; RAM 8 GB; AMD Radeon R9 M375

Możliwe że przyczyną może być średnia grafika i 2-rdzeniowy procek, nie możesz wymagać dużo od laptopa i nie porównuj tego co masz w laptopie do tego co ktoś ma w kompie, ale generalnie to dziwna sprawa. Nie masz jakiegoś programu co strasznie obciąża kompa? Wiem że dużo ludzi skarży się na scr.shu tą nowszą wersję która umożliwia nagrywanie filmików.

Elooo Metinowe Świry!

Zapraszam na mój kanał na YouTube: KONDZIAU

Nagrywam serię z prywatnych serwerów metin2 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...