Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Ta Gra To Juz Dno?

Fx3mous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie gram sobie su-100 4 perki kamo jak hvj a czerwony mnie jedzie co ja go nie widzialem nawet jak bil ani raz nie strzelilem ani nic  wiec?

Opublikowano

To jest WoT tego nie pomalujesz, a tak szczerze WG zjebało nową fizykę wykrywania pojazdów oglądnij sobie filmiki multiego albo hallacka to się dowiesz, po drugie bez lornety SU-100 to nie jest najlepszy spoter jak zginie ci spot tak to już kaplica :D. No i po trzecie gra jest jako tako jeszcze OK, ale to ludziom grającym w tą grę już powoli odpierdala bo to ameby umysłowe, mowie tu o nieogarach +30k bitew a wn na poziomie max 300 no to coś nie tak z takimi debilami ostatnio także często spotyka się c**jów co w plutonach albo solo bawią się utrudniając swoim grę niż grają więc to nie wina Gry lecz wina modyfikacji do gry oraz humanów.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

<bez obrazy> Pokazywanie swojego bólu dupy nie pomoże ci. Zgaduje że miałeś swój gorszy dzień i się wyżywasz.

Miałeś lornetę/optykę, perki na zasięg widzenia, perki do camo itd.? Jeśli tak to widocznie były jakieś krzaczki, wrak, wzniesienie czy cokolwiek innego. To, że nie ogarniasz nie oznacza, że ta gra to dno, bo faktycznie różne rzeczy się dzieją ale spotowanie nie jest aż tak losowe.

Dodatkowo układaj posty inaczej, bo ja nie wiem o co ci chodzi dokładnie poza tym, że nie wyspotowałeś jakiegoś gracza. Ciężko ogólnie dojść o jaką sytuacje ci chodzi patrząc na twój post.

+Nigdy nie byłem dobry z ortografii i nie dbałem o interpunkcje ale masz tu kilka dużych liter i przecinków: JDSFDGKDFVKOQAMCXZ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Tyle powinno ci wystarczyć żeby dać piękną odpowiedź i wyjaśnić o co ci chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...