Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NeleusMt2

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na pierwszu rzut oka nie najgorzej to wyglada aczkolwiek watpie, czy to Wam wypali. Old schoole juz dawno sie "zuzyly" i malo kto chce na nich grac. Mimo wszystko zycze powodzenia :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o wygląd estetyczny, fakt..prezentacja przyciąga oko..ale właściwie jeżeli chodzi o sprawy wewnątrz serwerowe, to nic tu nie przyciąga (czekam na uzupełnienie prezentacji więc to tylko zdanie tego co widzę obecnie)

Ps. Skoro stawiacie na graczy nie tylko z polski, to macie zagwarantowaną reklamę do odbiorców z poza polszy :D ?

Opublikowano

Albo mi się wydaje albo serwer z taką nazwą już któryś raz przewija się przez to forum. Serwer może być.

Skąd bronie 75?

Był ale zmienili pliki od 0 robili serwer i tamten wcześniejszy nie wystartował w ogóle :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1594231-zapowied%C5%BA-neleusmt2/page-2#entry13441977

Sadze, ze od tego czasu nic sie nie zmienilo, wiec zmieniam zdanie ;)

no skoro pliki net metina a te pliki to dla ciebie to samo to pozdro 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o wygląd estetyczny, fakt..prezentacja przyciąga oko..ale właściwie jeżeli chodzi o sprawy wewnątrz serwerowe, to nic tu nie przyciąga (czekam na uzupełnienie prezentacji więc to tylko zdanie tego co widzę obecnie)

Ps. Skoro stawiacie na graczy nie tylko z polski, to macie zagwarantowaną reklamę do odbiorców z poza polszy :D ?

Tak będzie reklama u Helmutów

Nie lepiej było zrobić questy po angielsku zamiast po niemiecku? Bo tak to tylko pokazuje jakieś faworyzowanie szfabów ;v

To nie faworyzacja ... Gdy dam questy po angielsku nikomu nie dogodzę od samego początku mamy z tym problem aby każdemu dogodzić.

Albo mi się wydaje albo serwer z taką nazwą już któryś raz przewija się przez to forum. Serwer może być.

Skąd bronie 75?

Tak startował ale nie wystartował. Szkaty ripa / lodowa wiedźma (grota)

Opublikowano

Ciekawe systemy lecz polecam dodać coś więcej. Krótka prezentacja trochę. :/

Starałem się aby prezentacja była jak najkrótsza chyba bez sensu było by gdybym wstawił ss map czy też mountów/kostiumów skoro są one podstawowe z PL każdy dobrze je zna ;)

@Aktualizacja

uzupełniona prezentacja jak czegoś brakuje to piszcie.

Opublikowano

Jak dla mnie to serwer to jedna wielka porażka administracja za dużo doświadczenia nie ma :/

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jak dla mnie to serwer to jedna wielka porażka administracja za dużo doświadczenia nie ma :/

Dzięki że w NAS wierzysz :D

Kiedy start serwera ? 

Obecnie trwa BETA dlatego nie mogę podać dokładnego startu.

Opublikowano

Oldschool xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jebłem

serwer bez sensu, bugów będzie dwa razy więcej niż graczy

Opublikowano

Ja nie polecam. Wyciekły screeny od vettitum czy jakoś tak gdzie Erio pisał, że ma zamiar wydymac ludzi na hajs i serwer zamknąć ;). Nie polecam serdecznie po raz drugi.

Outlaw co po serwerach na rangi lata żenada. Gdzie link do profili każdego z teamu?

@ KŁESTY BENDOM PO NIEMIECKÓ. Ja mam pytanie strona się kończy na . PL PE EL. to jakim cudem Wy się spodziewacie niemieckich graczy dajac niemieckie questy w grze a polskie na forum? W łeb się j****j. Nie będe szukać po forum kazdego questu aby go wykonać bo niemieckiego nie potrafię

3ci powód dla którego nie polecam.

Opublikowano

Ja nie polecam. Wyciekły screeny od vettitum czy jakoś tak gdzie Erio pisał, że ma zamiar wydymac ludzi na hajs i serwer zamknąć ;). Nie polecam serdecznie po raz drugi.

Outlaw co po serwerach na rangi lata żenada. Gdzie link do profili każdego z teamu?

no i widzisz jak ktoś nie rozróżnia edytowanych ss to potem takie plitki są siane :)ale co ja tam wiem 

Opublikowano

no i widzisz jak ktoś nie rozróżnia edytowanych ss to potem takie plitki są siane :)ale co ja tam wiem 

Szkoda, że pamiętam Lavistie czy jakoś tak serwer Erio który gówno wypalił xD. Czy edytowane czy nie nie moja sprawa. Widziałem i wypowiedziałem się ;). Tyle ode mnie

Opublikowano

Dawać start tego serwa nawet z bugami, bo mam ochotę popykać przez 2 tyg. aż do momentu kiedy mnie odbanują w lolu XDDD pozdrooo XDD

Opublikowano

@ KŁESTY BENDOM PO NIEMIECKÓ. Ja mam pytanie strona się kończy na . PL PE EL. to jakim cudem Wy się spodziewacie niemieckich graczy dajac niemieckie questy w grze a polskie na forum? W łeb się j****j. Nie będe szukać po forum kazdego questu aby go wykonać bo niemieckiego nie potrafię

3ci powód dla którego nie polecam.

Jutro Putin przywozi mi czołg wjeżdżamy Ci na chatę chcesz ss? domeny .eu już wykupione ;) Dziękuję że się interesujesz tak nami! Jesteś wielki! Brawo Ty.

a i co do mojego serwera "Casidie" to był hamachi baaaaaaaardzo dawno temu nwm po co wgl o tym wspominasz.

Oldschool xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jebłem

serwer bez sensu, bugów będzie dwa razy więcej niż graczy

Bez sensu? Grałeś? Bugi? o jakich bugach mówisz ... skoro nawet Cię nie było na serwerze.

METIN2 RIP [*] 

METIN2 umarł przez właśnie takie serwery i przez to forum co pozwala zakreklamować nawet najgorsze gówno xD

Umiera prawda przez takich właśnie ludzi, kolejny dowód polskiego gracza eh dobrze że zdecydowaliśmy się ruszać również w Niemczech.

Dawać start tego serwa nawet z bugami, bo mam ochotę popykać przez 2 tyg. aż do momentu kiedy mnie odbanują w lolu XDDD pozdrooo XDD

Trwa Beta.

Zapraszam do wypowiadania się o serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...