Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 to tak mam trochę głupie pytanie ale no nie znam się :D zrobiłem serwer mt2 na plikach terenzo i tak czy jak chce z kimś grac to on tez musi mieć na kompie port map czy wystarczy tylko tam gdzie jest stworzony serwer ?????????

2 pytanie jak próbowałem odpalić serwer na 2 kompie to jak włączałem serwer to coś takiego mi wyskoczyło 

https://zapodaj.net/12d92ef3a16c3.png.html

3 zainstalowałem hamachi na 2 kompie i na hamachi miałem żółte trójkąty i coś pisało błąd z tunelem czy coś takiego co to jest i jak naprawić 

Opublikowano

1. Wystarczy ze Ty masz.

-------------------------------

Tak ogólnie to nie możesz sobie po prostu "Gotowego" src wgrać i skompilować? Gdzieś taki latał, co się go compilowało na 2 komendy.. Później nie będziesz musiał sciągać

ip-changerów i innych syfów, tylko edytujesz desc_client.cpp bodajże w game SRC.

Poszukaj tam na Yt jakichś nowych poradników czy coś, albo napisz GG jak znajdę więcej czasu to Ci jakoś pomogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...