Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje starej txt od elfich wingów

kurzel131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo że mam stawianie serwerów w jednym palcu to nie jarze nic a nic o to ci chodzi xD

A screen ani tyle w tym nie pomaga.... sezon prawdopodobnie 2, set sm w innym kolorze, potion girl z innym modelem no i elf wingi z tekstura z większym alfa..... ale o co biega o.O

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Własnie o te elfie wingi się rozchodzi, bo chcę troche klasyki dodać na serwerze, który stawiam? masz może takowe albo wiesz jak je zrobić??

Opublikowano

Mimo że mam stawianie serwerów w jednym palcu to nie jarze nic a nic o to ci chodzi xD

A screen ani tyle w tym nie pomaga.... sezon prawdopodobnie 2, set sm w innym kolorze, potion girl z innym modelem no i elf wingi z tekstura z większym alfa..... ale o co biega o.O

No wlasnie widze twoja znajomosc Mu :D

To jest 97d+ / 97j 

gif.gif

Opublikowano

Ok poszukam albo zrobię, a który to byłby plik do podmiany? mam pliki mmt s2

Masz podgląd w Pentium, nie mam aktualnie żadnego clienta pod ręka żeby zobaczyć

ps s2 bez sd dowaliłeś do pieca.

Proste przeoczenie ot co xD Poza tym nie gustuje w wersjach poniżej 3 sezonu

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Nom i jak ci podałem w twoim "Data\Item" sa dwa pliki odpowiedzialne za wingi 2lvl elf

wing4.bmd   -    model
NewingEl.ozj    -   textura

Otwierasz PentiumTools>Zakładka GraphicFiles>Img Mu Preview And Convet>Szukasz "NewingEl.ozj" klikasz na nie i dajeszc Convert>Konwertujesz do jpg>Robisz swoje w gimpie>Usuwasz stare ozj> Wklejasz jpg i klikasz na NewingEl.jpg znowu Convert

2vuhg8m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...