Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwość wycieku/kradzieży plików serwerowych

OminouS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako iż jestem człowiekiem ciekawskim i wiele rzeczy chcę wiedzieć, mam pytanie. Czy jest ogólnie możliwy wyciek lub kradzież plików serwerowych przez dobrą grupę hacerską (np. Anonymous)  gry Margonem (polskich lub z angielskiej wersji) dzięki którym np. byłaby opcja postawienia jakiegoś serwera? Nic nie planuję, nie wynajmuję żadnych grup hacerskich, to po prostu hipotetyczne pytanie z ciekawości.

Opublikowano

Każdy system, jaki stworzył ludzki umysł, inny ludzki umysł może złamać.

- Pewny mądry człowiek, więc idąc tą myślą Margo również można złamać. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko można złamać, czy mianowicie zdobyć. Aktualnie dostępne są już pliki margonem.

Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wszystko się da, tylko trzeba umieć. Jak ludzie się włamują do stron rządowych i innych takich (powinny mieć dobrą ochronę) to margonem by nie dali?

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

Tak, wiem, margatron. Jednak są to pliki starego silnika gry, w dodatku niekompletne. :D

margatron jest napisane przez jedną osobę która zapewne dopiero zaczynała naukę z js i php to nie jest zaden silnik margonem bo nawet nie współpracuje z klientem z oldmargonem ani z zadnym innym.

jedyny silnik który jest na kliencie oldmargonem jest margonem2.eu obecnie najlepszy silnik.

nigdy wycieku plików margonem nie było i raczej nie będzie bo w to grają same gimbusy które od tylu lat nie napisały silnika do tak prostej gry.do ogame, itp powstały bo w to już trochę starsi grają to sobie napisali i udostepnili silniki

do nowego margonema jeżeli ci chodzi  pl i swiaty typu aldous i tempest są napisane w c++ i ... zapomniałem mniiejsza z tym

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

można, pliki pandory tak wyciekły

gówno ci wyciekło z nogawki, zadnego wycieku nie było chyba tak jak mówie z twoich gaci bo gowno gniotleś bo zabardzo się uzalezniłeś od grania i nie chciało ci się odejść i iść się wysrać..

jakby był wyciek to juz były by pliki udostepnione na roznych forach więc nie wprowadzaj ludzi w błąd gowno gniocie

:v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...