Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie czy będzie jeszcze kiedyś serwer typu DiamondMT2 ?

shopnr1m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule.. Czy jeszcze kiedyś ujrzy swiatlo dzienne serwer typu Diamondmt2 ? Zeby przynajmniej w jakims stopniu przypominalo wlasnie ten serwer. Kazdy kto gral to sam wie jak bylo. Co o tym myslicie ? Piszczie. Pozdrowionka.

Opublikowano

Takie projekty nie maja sensu dzisiaj :P

Mają sens, niestety przy diamondzie zrobilem kilka powaznych błędów i się skończyło jak się skończyło :(

Gdyby nie te 2 dluższe przerwy i bugi to kto wie ile było by teraz online rekord to ponad 2400 online podczas oxa :v

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Mają sens, niestety przy diamondzie zrobilem kilka powaznych błędów i się skończyło jak się skończyło :(

Gdyby nie te 2 dluższe przerwy i bugi to kto wie ile było by teraz online rekord to ponad 2400 online podczas oxa :v

odejmij 2 tysie to może i będzie  :v  :v  nie wiem czym się tak szczycisz skoro i tak każdy wie,że jesteś gównem

Opublikowano

odejmij 2 tysie to może i będzie  :v  :v  nie wiem czym się tak szczycisz skoro i tak każdy wie,że jesteś gównem

Nie musze odejmować tyle, bo wiem ile grało, a sobie wyzywaj dla mnie 2400 online to jest osiągniecie jak na starszy serwer metina bez większej reklamy ;)

Gdyby ktoś chciał coś wiedzieć o diamondzie mozna smiało pisac na pw :)

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...