Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przetrwac wychodzenie z bronzu ?

vouc3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sytuacja wygląda tak,że gram krótko i pierwsza dywizja do jakiej trafilem to b1 (wygrałem 3 na 10 przez osoby które trollowały bądz feedowały) Staram się grać jungle lecz płacz ludzi ze nie ganguje w 4min mnie dobija. Totalna olewka i 0 pomocy przy smokach czy feedowanie linii co uniemożliwia gang  i to wszystko zwalaja własnie na junglera. Grając na topie zadko moge liczyc na pomoc jungli w ciagu 20min zgangował 1 raz kiedy byłem w bazie. Starac sie dalej w jungli i liczyc na dobry team? W jungli posiadam kha i heca ale jakie postacie polecicie na carrowanie na inne linie ?

Opublikowano

Zacznijmy od podstaw, /mute all jest odpowiedzią na Twoje pierwsze zdanie co do płaczu. Olewa i 0 pomocy przy smokach to w/e, pickuj junglerów którzy dają radę na spokojnie z kampami/dragonami + counterjungle. Możesz całą grę junglować tak szczerze mówiąc, gankować nie musisz, jeśli się wyfarmisz i wyłapiesz killi na counterjungli to na spokojnie zrobisz gierkę 1v9, jakimś gravesem czy kha. Jungla ma największy impact co do gry, więc tam najlepiej grać. Nie narzekaj na team, a patrz na swoje błędy.

Opublikowano

Na jungle polecam: Khazix, Rengar, Graves, Evelynn, Elise, Reksai i może leesin (jak masz brąz to lepiej nim nie graj)

Jeśli jesteś lepszy niż gracze z którymi grasz to bez problemu wyjdziesz z tej dywizji, to tylko kwestia czasu.

Licz na siebie a nie na team i staraj się poprawić swoją gre a nie kogoś pouczać.

Opublikowano

(wygrałem 3 na 10 przez osoby które trollowały bądz feedowały)

Odrazu na początku sie tłumaczysz, bo ty jesteś pro player i zasługujesz na diament, ale nooby ci nie pozwalaja wyjść z brązu.

Opublikowano

Tego up nawet nie skomentuje bo szkoda takich ludzi prowokować. Co do innych odp dzięki za rady :D Temat można zamknac

Opublikowano

Tego up nawet nie skomentuje bo szkoda takich ludzi prowokować. Co do innych odp dzięki za rady :D Temat można zamknac

Musisz zrozumieć że nie ma czegoś takiego jak ''nie moge wyjść z brązu bo mam noob teamy ciągle'' 

Można przegrać pare gier przez gorsze teamy, ale jak ktoś ma takie problemy cały czas to raczej wina leży w nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...