Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogłoszono datę Open Bety!

Lady Angie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 miesiące później będzie łączenie serwerów, a za kolejne 2 miesiące będzie wyłączenie serwerów. ta gra jest k r a p e m.

oczywiście przekoloryzowane, ale nie ma szans, żeby ta gra była nowym Aionem ( mimo tylu lat Aion nadal grana gra, z rozpoznawalnymi osobami itd. ). Jest krapem, słabiutkie questy tzw. symulator spacji i f, walka jest jakimś śmiesznym żartem jako nontarget i wiele innych, nie wiem czym ludzie są zaciekawieni. ale cóż, mam nadzieje ze skoro wam sie jednak podoba to pociągniecie tam daleko.

Opublikowano

@Sith Inqusitor mój ulubiony użytkownik ❤ no cóż, widocznie są gusta i guściki, nie chce mi się z Tobą kłócić po raz kolejny ale daj ludziom samym sprawdzić i nie narzucaj swojego zdania :v pozdrawiam cieplutko :D

Gdzie narzuciłem komuś zdanie? "ale cóż, mam nadzieje ze skoro wam sie jednak podoba to pociągniecie tam daleko."

Opublikowano

A nie da rady na tą chwile wejść do gry bez żadnych kluczy itp? Chciałbym wejść chociaż na kilka min i zobaczyć jak to wygląda :(

8816414724839291359194.png

Opublikowano

A nie da rady na tą chwile wejść do gry bez żadnych kluczy itp? Chciałbym wejść chociaż na kilka min i zobaczyć jak to wygląda :(

Trzeba czekać na open bete chyba że ci się spieszy to wbij na ruski serwer :D

Opublikowano

Bardzo ciekawie wygląda, postaram się wbić bo chętnie zobaczyłbym ją że tak powiem na własne oczy :D

lupik-log_awxeehx.png

Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?
Właśnie mnie znalazłeś!
Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.
Lupik - Usługi kodowania stron

Opublikowano

od razu radzę unikać community Novasociety (Szybki Ben) go gildia się przez frajera rozpada bo swoje rządy wprowadza xD

Opublikowano

Aion dla biednych.

Aion też jest dla biednych bo też jest darmowy :). Jak szukasz czegoś płatnego polecam AA(chyba też free),BDO czy FF!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...