Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dotpay/Homepay - kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Mam kilka pytań do osób, które miały styczność z tego typu firmami ;)

Bez zbędnych pierdół...

1. Która firma "sprawuje" się lepiej pod względem płatności? Którą lepiej wybrać?

2. Czy konto PRYWATNE (w firmie, którą polecasz) ma możliwość korzystania z usługi SMS-Premium, PayPal, przelewów, ewentualnie PSC?

3. Czym różni się konto prywatne od firmowego ? (Jakie są różnice podczas korzystania z w/w usług)

Myślę, że dalsze pytania pojawią się w czasie dyskusji :)

42861668572307659874.jpg

Opublikowano

Hej!

Mam kilka pytań do osób, które miały styczność z tego typu firmami ;)

Bez zbędnych pierdół...

1. Która firma "sprawuje" się lepiej pod względem płatności? Którą lepiej wybrać?

2. Czy konto PRYWATNE (w firmie, którą polecasz) ma możliwość korzystania z usługi SMS-Premium, PayPal, przelewów, ewentualnie PSC?

3. Czym różni się konto prywatne od firmowego ? (Jakie są różnice podczas korzystania z w/w usług)

Myślę, że dalsze pytania pojawią się w czasie dyskusji :)

1. HomePay z jednego waznego powodu - maja support, nie idiotow 

2. Rowniez HP

3. Firmowe konto = dla firm/dzialanosci gdzie co miesiac wystawiasz fakture danej firmie np. HomePay za uslugi SMS i otrzymujesz wtedy kwote zarobiona+vat do rozliczenia i wtedy twoj dochod rozliczasz z urzedem skarbowym jako firma bez jakichkolwiek problemow prawych dot.dochodow jak w przypadku osoby prywatnej gdzie musisz  ten dochod wpisac w deklaracji PIT jako inny dochod i oddac do US podatek od calej tej kwoty

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...